Lancome Tresor La Nuit Eau de Parfum

10 mei is het moederdag, de kans om jouw mama een lekker parfum kado te doen! De komende dagen zet ik een aantal parfums in het zonnetje, misschien dat er wel een geur tussen zit waarmee je jouw mama een plezier kan doen.

Lancome Trésor is een geur die volgens mij iedereen wel kent en hij werd ook al in verschillende variaties uitgebracht. Van de originele Trésor ben ik geen fan maar de Lancome Trésor Midnight Rose vond ik dan wel weer een heel lekkere geur.

Lancome Tresor La Nuit Eau de Parfum

Lancome Tresor La Nuit Eau de Parfum ligt een beetje in dezelfde lijn als de Midnight Rose, zwaar, lichtjes zoet en heel erg sensueel. Mijn ding dus!

Lancome Tresor La Nuit Eau de Parfum

Lancome Tresor La Nuit Eau de Parfum

Het flacon is echt een pareltje en lijkt op een geslepen diamant waar hij trouwens op geïnspireerd is, de oorspronkelijke Trésor van 1952, een ruwe diamant met 75 facetten.

Lancome Tresor La Nuit Eau de Parfum

De geurnoten:

Topnoot is peer.

Hartnoten zijn Vanille Orchidee en Zwarte Roos.3

Basisnoten zijn Patchouli, Papyrusriet, Wierook, Lychees en Praliné vulling.

Ik vind het altijd fijn als er ook een aanvullende lijn is met een showergel en bodylotion zo zal het parfum langer en intenser blijven ruiken.

La Nuit Trésor 30ml 64€ La Nuit Trésor 50ml 92€ La Nuit Trésor 75ml 117€ La Nuit Trésor – Body Lotion  200ml 54€ La Nuit Trésor – Shower Gel  200ml 46€ Deze complete lijn is nu beschikbaar bij de parfumerie.

One thought on “Lancome Tresor La Nuit Eau de Parfum

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *