Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

I ❤ everything creamy! Het zal je dan ook niet verbazen dat ik meteen weg was van deze Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick. Ik gebruik de laatste maanden nog nauwelijks blush, enkel bronzer en highlighter en klaar. Genoeg poeder blushes maar toch, de cream versies, daar ben ik meer fan van. Het grote probleem is dat deze niet zo lang houdbaar zijn als de poederversie. Ik heb er onlangs enkele moeten weg gooien die er niet zo fris meer uitzagen, jammer maar helaas.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

Ik was dan ook meteen enthousiast toen ik deze beauties kreeg van Lancôme! De Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Sticks in Vibrant Coral en Rosy flush zijn sindsdien niet meer uit mijn make-uproutine weg te denken. Beide? Jawel beide, ik laat je meteen zien waarom.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

Je kan er voor kiezen om de Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick aan te brengen met een brush of rechtstreeks op je huid. Ik kies voor het laatste, twee veegjes en dan verder uitwerken met een Beautyblender. Zo kan je de blush perfect in je huid blenden zonder vlekken of strepen.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick

Van links naar rechts zie je Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick Rosy Flush en Vibrant Coral. De laatste swatch is een combinatie van beide en die werkt voor mij het best. De perfecte kleur op mijn al lichtjes gebruinde huid! Poeder-blushes durven al wel eens vlekkerig te worden bij mij, zeker de combinatie van warm weer en een full face of make-up heeft al eens voor onaangename verrassingen gezorgd. Bij deze sticks is dat niet het geval, de kleur slijt wel lichtjes weg maar zal nooit vlekkerig worden.

Ik ben fan! Van mij mogen ze alle blushes in stickvorm gieten, zoveel makkelijker in gebruik!

Je vindt deze Lancôme Teint Idole Ultra Wear Blush Stick exclusief bij de Lancôme counters bij Inno. De moeite om daar even binnen te springen!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *