Lancome Shine Lover Effortless Pink & Amuse Bouche

 

 

Wist je dat Lancome onlangs zijn tachtigste verjaardag mocht vieren? Ik wist in elk geval niet dat het merk al zo oud was! Ik kreeg een tweetal weken geleden een mooie toer door het verleden van Lancome, heel erg interessant om te zien! Ik was eigenlijk vergeten wat een mooi merk Lancome eigenlijk is, mijn laatste blogje over Lancome dateert al van twee jaar maar daar zal de komende tijd wel verandering in komen want er zijn de laatste tijd heel wat nieuwe en interessante producten uitgekomen, waaronder de Lancome Miracle Cushion, waarover later meer.

SONY DSC

Het eerste nieuwe product dat meteen mijn aandacht trok bij Lancome zijn de Shine Lover Lipsticks, verkrijgbaar in zeventien tinten. Het zijn geen gewone lipsticks, eerder een  verzorging met een mooie kleur en heel veel glans. Hydraterende hyaluronzuurbolletjes zorgen er voor dat de lippen acht uur gehydrateerd blijven, muskaatroosolie gaat de lippen voeden, verzachten en kalmeren en de  gel vormt een bescherming tegen irriterende factoren en gaat het vocht in de lippen houden. Dit soort lipsticks is niet nieuw maar ik ben er wel groot fan van, fijn dat je niet alleen een mooi kleurtje kan dragen maar ook nog eens mooie verzorgde lippen hebt.

SONY DSC

Ik was een beetje bang toen ik de kleuren van deze twee lipsticks zag, ik dacht meteen, niks voor mij want veel te fel. Links zie je Effortless Pink en links Amuse Bouche.

SONY DSC

Dit zijn royaal aangebrachte swatches, hier zie je de kleur vrij fel en ook de glans valt heel goed op.

SONY DSC

Effortless Pink

SONY DSC

Amuse Boche

 

Beide kleuren zijn echt heel erg mooi en perfect om te dragen tijdens de komende lente en zomer. Enige nadeel? Je blijft hier mee smeren omdat ze zo fijn zijn en hierdoor zit je snel op het einde van je lipstick denk ik. De lipsticks zijn lekker smeuïg en zacht en wat Lancome belooft is waar, je lippen blijven lekker zacht.

Tijdens het event bracht de MUA van Lancome mijn favoriet aan, Twisted Beige, een nude kleurtje, deze staat hoog op de wishlist,

We zullen nog twee weekjes geduld moeten hebben maar kruis alvast 1 april aan in jullie agenda want dan kan je je keuze maken uit zeventien tinten in de parfumerie.

340 French Sourire -357 Fuchsia in Paris -354 Inattendue 212 Twisted Beige – 136 Amuse-bouche – 323 Effortless Pink – 314 Spontanée – 346 Electrisante – 120 Ô my rouge – 140 Corail Lover  – 334 Insta-rose – 160 Brun de Coquette – 124 Irrévérente  – 310 Dare to Pink  – 373 Palpitante – 316 Eclat de rose – 321 BC-Beigé 388 – Plum d’audace – 286 Unconventional – 218 Beige Béguin 25.00 euro

One thought on “Lancome Shine Lover Effortless Pink & Amuse Bouche

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *