Lancome Miracle Cushion + Belle de Teint = <3

SONY DSC

Het meest gehypte beautyproduct van dit moment moet toch wel de Lancôme Miracle Cushion zijn. Een trend die overgewaaid is uit Azië en stilaan de Europse markt aan het veroveren is. Het is een foundation die in een potje zit, heel erg vloeibaar en je brengt deze aan met een sponsje. Het klinkt allemaal wat gewoontjes maar als je het ziet zie je toch dat het een beetje speciaal is.

SONY DSCSONY DSC

Wat mij het eerste opviel is dat alles heel goed verpakt is, de foundation wordt bijna luchtdicht afgesloten en dat kan alleen maar goed zijn. Over het sponsje had ik eerst wat mijn twijfels maar uiteindelijk blijkt dat het makkelijk uit te wassen is en het is gewoon de beste manier om de foundation aan te brengen.

SONY DSCSONY DSC

De foundation zit dus onder het sponsje, hoe harder je op het sponsje duwt, hoe meer foundation er vrij komt.

SONY DSC

De Lancome Miracle Cushion foundation is heel erg dun en vrij vloeibaar, verwacht geen full coverage dekking maar je kan deze wel opbouwen tot een medium dekking, hij gaat je huid egaliseren op een heel natuurlijke manier. Aanbrengen doe ik het liefst met het bijgeleverde sponsje, je zou deze ook kunnen aanbrengen met een stippling brush maar voor mij persoonlijk werkt dit niet. Het gevoel als je de foundation aanbrengt is vrij apart, het lijkt een beetje of je de foundation even in de koelkast hebt gezet, hij voelt heel erg koel aan op je huid, lijkt me fijn in de zomer als je je foundation zou willen bijwerken. Dat gevoel blijft natuurlijk niet maar het is wel apart. Ik kreeg kleur n°1 en alhoewel dat deze kleur niet heel licht is was hij toch te licht voor mijn huidskleur. Miracle Cushion is bij ons beschikbaar in zes tinten (37.80 euro) en ik denk dat ik zal moeten gaan voor Beige Pêche of Beige Miel. Het leuke is dat je gewoon een refill (27.00 euro) kan kopen, zo kan je eigenlijk makkelijk tusssen een zomer- en wintertint switchen.

SONY DSCSONY DSC

De kleur van de Miracle Cushion was dan wel te licht, ik wilde de foundation toch proberen. Insert de Lancome Belle de Teint 05 Belle de Noisette! Sinds ik deze mee naar huis mocht nemen zit hij in mijn vaste make-uproutine. Ik gebruik geen settingpowder meer maar heb deze vervangen door de Belle de Teint van Lancome. Ik testte deze eerst uit met de Miracle Cushion en dat was een goede match, ondanks dat de kleur te licht is  zorgt deze Belle de Teint dat alles een beetje opgewarmd is.

SONY DSC

De Lancome Belle de Teint is beschikbaar in acht tinten (49.50 euro) die ook nog eens onderverdeeld worden:

• Tinten 01 tot 03 zijn bestemd voor de bleekste huid en bevatten geen parelmoerdeeltjes zodat het effect eerder mat is.
• Tinten 04 tot 06 zijn geschikt voor de bruinere huidskleur: ze zijn licht geïriseerd en geven een heldere teint.
• Tinten 07 tot 08 zijn bestemd voor de donkerste huid: ze zijn zeer geïriseerd en geven een extra heldere finish. Ze gaan ook de doffe teint tegen.

01 Belle de Rose – 02 Belle d’Abricot – 03 Belle de Jour – 04 Belle de Miel – 05 Belle de Noisette – 06 Belle de Cannelle – 07 Belle de Moka – 08 Belle de Nuit

Ik heb zelf 05 Belle de Noisette en deze is perfect! Ik was eerst een beetje bang voor de shimmer die in dit poeder verwerkt werd, je ziet deze ook duidelijk zitten in het palletje maar op je huid zie je daar niets van terug. Of toch wel, een mooie glow en dat is de bedoeling van dit poeder!

SONY DSC

Ik heb het poeder hier een beetje overdreven geswatcht maar ik wilde laten zien dat de shimmer die je in de pan van het poeder ziet eigenlijk niet meer te zien is van zodra je deze op je huid aanbrengt. Eigenlijk wel een beetje raar, het lijkt wel of de shimmer versmelt met je huid.

De Lancome Belle de Teint is voor mij een schot in de roos! De Miracle Cushion zou ik nog eens willen proberen in de juiste kleur en ik denk dat ik dat nog wel ga doen, het lijkt me de perfecte foundation om tijdens de zomermaanden te gebruiken.

2 thoughts on “Lancome Miracle Cushion + Belle de Teint = <3

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *