Lancome Matte Shaker Yummy Pink

Lancome Matte Shaker Yummy Pink

Lancome Matte Shaker Yummy PinkLancome Matte Shaker Yummy Pink

Ik roep altijd heel erg hard dat ik niet houd van matte lipsticks maar voor deze Lancome Matte Shaker Yummy Pink moet ik toch even mijn mening herzien! Vorige week (foto’s van het event vind je op mijn facebookpagina) mocht ik bij Lancôme een aantal nieuwe producten gaan ontdekken waar onder deze Lancôme Matte Shaker.

Lancome Matte Shaker Yummy Pink

De Lancôme Juicy Shakers kennen jullie vast wel, de frisse, glanzende kleurtjes in een flesje dat je moet schudden voor gebruik. Het principe voor de Matte Shaker is hetzelfde maar dan met een matte finish. De Matte Shaker doet me eigenlijk op geen enkel moment aan een matte lipstick denken en dat op een goede manier, je voelt deze absoluut niet zitten, ik heb op geen enkele moment het idee dat de kleur of mijn lippen gaan barsten. De formule van de Matte shaker bevat de UltraTin Film technologie die geïnspireerd is op de structuur van een foundation, het zit er wel maar je voelt het niet. En dat is het grote verschil!

Lancome Matte Shaker Yummy PinkLancome Matte Shaker Yummy Pink

De Lancôme Matte Shakers moet je goed schudden voor gebruik zodat de kleur zich kan verspreiden over het kussentje waarmee je de lipstick aanbrengt. Ik kreeg de Lancome Matte Shaker Yummy Pink en what you see is what you get mag je vrij letterlijk nemen. De kleur die je in de shaker ziet krijg je ook op je lippen!

Lancome Matte Shaker Yummy Pink

Als je fan bent van lipliners zou je je lippen eerst kunnen aftekenen, iets wat ik niet gedaan heb omdat ik de kleur iets minder fel wilde.

Lancome Matte Shaker Yummy Pink

De Swatches! Links zie je de Lancome Matte Shaker Yummy Pink en rechts de Lancôme Lipliner in Caprice. De kleuren matchen niet perfect maar je hebt keuze uit vierentwintig tinten in de lipliner waaronder een kleurloze, waardoor je zeker een matchende kleur vind. Of je zou ze natuurlijke kunnen combineren om een ombre lip te creëren.

Lancome Matte Shaker Yummy Pink

Ik bracht de Lancome Matte Shaker Yummy Pink niet aan met het sponsje maar met de brush die aan de lipliner zit. Zo is de kleur iets minder fel en voor mezelf iets meer draagbaar. Dit is het resultaat na een kleine twee minuutjes wachten. Mijn lippen zien er nog altijd even zacht uit en de kleur lijkt bijna in mijn lippen getrokken. Ik heb ook op geen enkel moment het idee dat ik lipstick draag, zo zo fijn! Deze Lancome Matte Shaker Yummy Pink is zeker een halve dag tegen eten en drinken bestand en dan begint de kleur stilaan te vervagen.

Ik ben fan! Op dit moment is er keuze tussen zeven tinten, ik hoop stiekem dat ze er nog enkele echte nude tinten aan toevoegen want dit is echt de fijnste matte lipstick die ik in tijden heb uitgeprobeerd!

Je vindt deze Lancôme Matte Shaker nu bij de parfumerie voor ongeveer 25 euro.

One thought on “Lancome Matte Shaker Yummy Pink

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *