Lancôme L'Absolu Lacquer

Lancôme L’Absolu Lacquer

Lancôme L'Absolu Lacquer

Lancôme L’Absolu Lacquer

Zie ik het verkeerd of zijn de hardcode lipsticks op hun retour? Glans mag duidelijk weer en daar ben ik enorm blij mee. Ik ben geen groot fan van mat, heb altijd de neiging om er toch altijd iets glanzend over te smeren. Ik was dan ook heel erg blij toen ik deze Lancôme L’Absolu Lacquer op mijn deurmat vond.

Lancôme L'Absolu LacquerLancôme L'Absolu Lacquer

Laat ons starten met de mooie verpakking van de Lancôme L’Absolu Lacquer. Ik ben verliefd op de degradé verpakking, het ziet er mooi uit en je ziet meteen welke kleur je gaat gebruiken.

Lancôme L'Absolu Lacquer

Handig in gebruik zijn ze ook, door de applicator kan je de kleur heel precies aanbrengen. En dat is nodig want al lijkt deze Lancôme L’Absolu Lacquer sterk op een lipgloss, dat is hij niet. Je kan de kleurintensiteit zelf opbouwen maar vanaf de eerste laag zit alles perfect. En het grootste pluspunt vind ik dat het op geen enkele moment plakkerig aanvoelt zoals bij een echte lipgloss. Lisa Eldridge die je vast wel kent van YouTube is tegenwoordig creatief directeur bij Lancôme en zorgde voor dertig tinten. Van heel nude tot heel donker, voor elke huidskleur vind je perfecte match.

Lancôme L'Absolu LacquerLancôme L'Absolu Lacquer

Ik kreeg van Lancôme drie tinten! Van boven naar onder zie je Lancôme L’Absolu Lacquer 202 Jour & Nuit, 134 Be Brilliant en 296 Enchantement.

Lancôme L'Absolu Lacquer

Kan je raden welke tint mijn favoriet is? Ik denk het wel want jullie weten ondertussen al wel dat ik een nude fan. De Lancôme L’Absolu Lacquer Nuit & Jour smeer ik zonder nadenken op, zo mooi en makkelijk te gebruiken. Ondanks dat de Lancôme L’Absolu Lacquer een combinatie van olie en water zijn blijven ze verbazend goed zitten. De glans wordt na een uurtje wel iets minder maar wordt absoluut niet mat of droog op je lippen.

Voor mij alle oude tinten graag! Je vindt deze Lancôme L’Absolu Lacquer bij de parfumerie en betaalt hiervoor 33 euro.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *