Lancôme Golden Hat Foundation Collection Limitée

Lancôme brengt in samenwerking met de lovely Kate Winslet de Golden Hat Foundation Collectie uit. Sinds vier jaar is Kate Winslet Ambassadrice van Lancôme en zo wil Lancôme de Golden Hat Foundation steunen.

Wat doet de Golden Hat Foundation?

De ‘Golden Hat Foundation’, een stichting zonder winstoogmerk, stelt zich tot doel de strijd aan te gaan tegen autisme en kinderen met autisme te helpen. De missie van de stichting: kinderen leren beter te communiceren en hen de kans geven aangepast onderwijs en vorming te volgen, maar ook vrijetijdsactiviteiten aanbieden aangepast aan hun beperking.

Met deze Limited Edition Collectie wil Lancôme maar liefst minimum 150.000 euro overmaken aan de Golden Hat Foundation. Mooi initiatief!

Een overzicht van de hele mooi collectie die binnen een weekje in de winkels ligt.

 Het Lancôme Poudre Lumière Edition Limitée is echt het pronkstuk van de collectie! (50.34 euro) Een prachtig zwart glanzend doosje met een gouden hoed in gegraveerd.

 

Als je het doosje openmaakt zie je een gouden hoed op een roze achtergrond.

En ja ik zou jullie swatches kunnen laten zien maar ik vind het zo mooi dat ik het niet over mijn hart krijg om dat te doen. Dit is echt een mooi collectie stuk en zo heeft Lancôme er wel meer!

 

 

Niet alleen een mooie highlighter maar ook vijf nieuwe LE L’ Absolu Rouge Edition Limitée. (29.48 euro)

 

Ook vijf Nagellak Edition Limitée worden uitgebracht. Je kan je nagellak helemaal afstemmen op je lipstick. (15.25 euro)

Mooie Collectie, niet? Ik wil zeker de lakjes nog eens gaan checken!

3 thoughts on “Lancôme Golden Hat Foundation Collection Limitée

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *