Lancôme Doll Eyes Ombre Absolue Palette F90 Baby Nu + EOTD

Sinds vorige week ligt de Lancôme Doll Eyes Collectie in de winkel. Een collectie die een beetje geïnspireerd is op de jaren 60 maar wel getransformeerd werd tot een moderne look! De collectie bestaat vier nieuwe Ombre Absolue Palletjes en een nieuwe mascara, de Hypnôse Doll Eyes.

Het Lancôme Doll Eyes Ombre Absolue Palette Baby (53.87 euro) bestaat uit vier kleurtjes waarmee je een complete look kan creëren, ook heeft Lancôme ervoor gezorgd dat je het palletje on the go kan gebruiken want er zitten twee sponsapplicators en en ook een eyelinerkwastje bij.

Ik ben gek op de vier kleurtjes, ook het roze, op zichzelf zou ik het niet gebruiken maar samen met de andere kleurtjes geeft hij een mooi effect.

De swatches droog gemaakt, meer dan voldoende pigment. De e/s is heel zacht en brokkelt niet.

Het sterproduct uit deze collectie is toch wel de Hypnôse Doll Eyes mascara (29.98 euro), ik was vooral benieuwd naar de geur want hij bleek geparfumeerd te zijn. Het eerste wat ik deed toen ik de mascara kreeg is hem openen natuurlijk. Je ruikt inderdaad een bloemige geur maar ééntje die de mascarageur maskeert, je ruikt dus nog steeds de mascarageur. Als je hem aanbrengt is de geur verdwenen dus veel merk je er niet van. Een leuke extra maar voor mij had het niet echt gemoeten. Het belangrijkste is toch de werking van de mascara, niet de geur.

De Hypnôse Doll Eyes mascara is kegelvormig en hierdoor kan je elk haartje te pakken krijgen ook de kortste. De vorm van het borsteltje zorgt er bij mij ook voor dat ik minder kans heb dat de mascara op mijn oogleden terecht komt.

De look! Ik gebruikte de roze kleur over het gehele ooglid en onder het oog. De twee bruine kleuren gebruikte ik in de crease, de witte in de ooghoek en onder het wenkbrauwbot. Je kan de donkerste bruine kleur ook als eyeliner gebruiken, dat heb ik deze keer niet gedaan. Afgewerkt met de Hypnôse Doll Eyes mascara krijg je deze look.

Hier zie je beter hoe ik de bruine kleur geblend heb in de crease.

Ik ben fan van het palletje en zeker van de mascara. Hij zorgt ervoor dat mijn wimpers mooi gescheiden zijn, ook de onderste, dat lukt niet met alle mascara’s.

Hebben jullie de Lancôme Doll Eyes Collectie al gespot?

 

 

 

8 thoughts on “Lancôme Doll Eyes Ombre Absolue Palette F90 Baby Nu + EOTD

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *