L’ Occitane Un Noël à Grasse Fluer D’Or & Acacia

SONY DSC

Tijdens The Big You 4 kreeg ik al een sneak peek van de Kerstcollectie van L’Occitane en nu zijn ze ook te koop, zowel online als in de shops. Zoals ieder jaar vind je bij L’occitane de mooiste geschenken, lekkere geuren en mooi ingepakt. Vandaag laat ik jullie de “Un Noël à Grasse” box zien. Een box die perfect onder de kerstboom past.

SONY DSC

Deze Fleur D’or & Acacia zou wel eens een bestseller kunnen worden, de geur is heerlijk! De Fleur d’Or & Acacia Eau de Toilette is een sensuele mengeling van zachte en florale noten en verleidt met haar stralend en omhullend karakter. Haar parfum is een harmonie tussen een extract van mimosa uit Grasse en acacia uit het Middellands Zeegebied.

Drie producten zitten er in de box:

SONY DSC

Fleur D’Or & Acacia EDT 75ml

SONY DSC

Fleur D’Or & Acacia showergel 175 ml

SONY DSC

Fleur D’Or & Acacia handcréme 30 ml.

Je kan met deze box letterlijk van kop tot teen heerlijk naar Fleur D’Or & Acacia ruiken! Van deze lijn heb je trouwens verschillende setjes, er is ook een geurkaars, handzeep en een bodyoil van beschikbaar.

Voor deze box betaal je normaal 72.50euro maar ik zag net op de webshop dat je hem daar voor 65.00 euro kan kopen en de levering is gratis, er zijn trouwens heel veel verschillende setjes met korting dus als je nog op zoek bent naar een kadootje van L’Occitane is het de moment om je slag te slaan!

One thought on “L’ Occitane Un Noël à Grasse Fluer D’Or & Acacia

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *