Koh To The Rescue

Jullie konden mijn nagels hier al zien, na jarenlang gelnagels gehad te hebben blijft er niet veel over van mijn nagels. Tijd om wat nagelverwennerij aan te schaffen dus! Ik heb mijn no-buy dan ook niet echt verbroken. Ik had deze producten echt nodig, als je gelnagels hebt, heb je niet zoveel verzorging nodig. Het enige wat ik gebruikte is handcrème en dat was eigenlijk meer dan voldoende. Dus trok ik vorige week naar ICI Paris XL en schafte me een aantal verzorgingsproducten van Koh aan.

Ik denk dat ik het niet meer moet vertellen dat ik gek ben op mooie verpakkingen. En mooie verpakkingen heeft Koh zeker en vast. Elk product zit verpakt in een mooi zwart doosje, alles ziet er heel “zen” uit!

Het Koh Purifying Nail Bath ( 25.50 euro) zorgt voor mooie, zuivere nagels en zachte nagelriemen. Perfect om één maal per week als extra verwennerij te gebruiken.

Koh Purifying Cuticle Response ( 19.95 euro) verwijdert snel en op zachte wijze losse velletjes en maakt de nagelriemen los van de nagelplaat. Hierdoor kunnen je nagels sneller groeien. Dit gebruik je best maar één à twee keer per week. Het is ook niet de bedoeling dat je je nagelriemen gaat irriteren want hierdoor belemmer je de groei van je nagels.

Het Koh Essential Nail Serum (24.95 euro)  is volgens sommige de musthave van Koh. Dit serum is perfect voor droge, beschadigde nagels dus dit zou mijn redder in nood kunnen zijn! Ik kan je al één ding zeggen, het ruikt heerlijk!

Deze Koh Nail Hardener Bamboo (19.95 euro) kon ook niet ontbreken. Als mijn nagels éénmaal hersteld zijn wil ik ze natuurlijk stevig houden!

Als laatste deze Koh Calcium Nail Whitener (21.95 euro), deze geeft samen met de Bamboo Nail Hardener een mooi verzorgd effect op je nagels.

Ik ben al deze producten aan het testen en hoop binnenkort dan ook mooi verzorgde nagels aan jullie te kunnen laten zien.

Ben jij fan van Koh?

 

 

 

 

 

 

13 thoughts on “Koh To The Rescue

 1. Mooie collectie, ik vind jouw achtergrond altijd mooi bij de foto’s passen. (: Ik ben erg benieuwd naar de serum, soms heb ik het gevoel dat ze echt gevoed moeten worden. De “bruisballen” voor je nagels lijken mij ook geweldig. xd

  [Reply]

 2. Heb je toevallig ook de prijsjes van deze producten? Ben heel benieuwd naar je reviews!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik ga ze er dadelijk bij zetten 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  U vraagt wij draaien 😉

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *