Koh I Want! Collection

Koh I Want! Collection

 

Koh I Want! Collection

Toen Marijke me vroeg of ik voor haar enkele kleurtjes uit de I Want! Collection van Koh wilde swatchen zei ik geen nee! De kleurtjes zijn lekker fel en zomers en zijn een droom om te lakken. Ik vergeet soms dat Koh niet alleen fijne verzorgingsproducten heeft, de lakjes zijn ook aanraders.

De limited edition I Want! Collection van Koh bestaat uit zes tinten (hier vind je de volledige collectie) en ik laat er graag drie aan jullie zien!

Koh I Want! Collection

De brush van de Koh nagellakjes is vrij lang en smal. Een beetje oefenen als je een breder borsteltje gewoon bent maar je zal merken dat het door de handige dop van het flesje wel meevalt.

Koh I Want! Collection

Koh I Want! Collection

Koh I want Success! is een prachtig koningsblauw lakt dat eigenlijk al vanaf de eerste laag meteen dekt maar een tweede maakt de kleur voller. Dit is meteen mijn favoriet!

Koh I Want! Collection

Koh I Want! Collection

Koh I Want Happiness! heeft zijn naam niet gestolen, ik word meteen vrolijk van dit kleurtje! Ook hier is de kleur op zijn mooist na twee laagjes.

Koh I Want! CollectionKoh I Want! Collection

Koh I Want Smiles! is dan weer het perfecte rode kleurtje voor tijdens de zomermaanden. Dit is zo’n kleurtje dat ook erg mooi is op je teennagels als je voeten wat gebruind zijn. Deze kleur heeft wel twee laagjes nodig om te dekken, bij de eerste laag zie je de rand van je nagels nog.

Stiekem wil ik I want Love! en I want Hugs! ook nog uit deze collectie, een lichtroze en donkerroze tint mogen niet ontbreken deze zomer.

Koh vind je in oa bij Parfuma en ICI Paris XL. Maar ik denk dat je best eens bij Parfuma kijkt als je op zoek bent naar een kleur, zij hebben echt de volledige collectie, zowel online als in store.

Nog eens bedankt Marijke dat ik deze lakjes voor je mocht swatchen, het was een plezier om te doen 🙂

3 thoughts on “Koh I Want! Collection

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *