Koh Candy X Swatches

KOH-CANDY_Packshot_met-namen-zwart_zps8a3c63f6

 

De felgekleurde jelly beans, wie kent ze niet? Ik kan er in elk geval niet afblijven als er een pot voor mijn neus staat. De Koh Candy collectie is helemaal geïnspireerd op deze snoepjes, deze LE collectie is te leuk om te laten staan! Ik ben dol op de nagelverzorging die Koh heeft, aan dit merk heb ik mijn sterke nagels te danken (hier kan je mijn verzorgingsroutine bekijken), maar door de één of andere reden kom ik er niet aan toe om ook de nagellak te kopen. Maar ik kan jullie vandaag wel twee leuke kleurtjes laten zien uit de Koh Candy collectie.

SONY DSCSONY DSC

Koh Blueberry Bubbles en Koh Jelly Bean Green zijn kleurtjes die je eigenlijk het hele jaar rond kan dragen. Maar op dit moment ben ik echt dol op Blueberry Bubbels!

SONY DSCSONY DSC

Lakken gaat heel makkelijk, niet alleen door de fijne brush maar ook door het lange handvat, je hebt genoeg grip om heel netjes te lakken.

SONY DSCSONY DSC

Ik ben echt gek op Blueberry bubbles, het is felle blauwe kleur die goed opvalt, i like!

koh blueberry bubbles

Eén laagje is eigenlijk voldoende maar bij een tweede laagje wordt het blauw nog mooier!

 

SONY DSCSONY DSC

Van deze Jelly Bean Green moet je houden maar ik vind het eigenlijk ook wel een leuke kleur.

koh jelly bean green

Ook hier is één laagje al voldoende maar een tweede is altijd beter!

Voor mij smaakt dit absoluut naar meer! Ik heb waarschijnlijk al teveel roze lakjes maar Candy Crush en Funny Gum zijn ook wel heel erg mooi!

Deze LE Koh Candy is te koop bij oa IPXL en bij andere parfumerieën. Je betaalt 19.95 euro per flesje.

Heb jij een favoriet in deze collectie?

4 thoughts on “Koh Candy X Swatches

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *