Kat Von D Shade and Light Eye Contour Palette

Kat Von D Shade and Light Eye Contour Palette

Kat Von D Shade & Light Eye Contour PaletteDe producten van Kat Von D stonden al een hele tijd hoog op mijn wishlist en eindelijk heb ik dan het Kat Von D Shade and Light Eye Contour Palette kunnen bemachtigen, een volledig mat palette en het was het love at first brush stroke! Kat Von D stond vooral bekend om haar tattoo-kunsten en nu mag ze daar dus ook al een tijdje een eigen make-upcollectie aan toevoegen die zeker mag gezien worden. Kat Von D Shade & Light Eye Contour PaletteKat Von D Shade & Light Eye Contour Palette

Hou jij net als ik van nude tinten dan ben je met dit palette aan het juiste adres, het lijken misschien allemaal vrij donkere kleuren maar omdat je ze heel goed kunt opbouwen kan je  met elke kleur zo donker of zo licht gaan als je zelf wil. Het palette met twaalf oogschaduwkleuren werd onderverdeeld in drie delen met neutrale, koele en warme tinten. De oogschaduw zit verpakt in een stevig kartonnen doosje, niet meteen mijn favoriete verpakking maar het is wel stevig dus het kan zeker wel tegen een stootje.

Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette

Bij het palette vind je een kaartje met wat uitleg hoe je de oogschaduwkleuren kan gebruiken om je ogen op een bepaalde manier op te maken. De uitleg is klaar en duidelijk en ik ga er zeker eens mee aan de slag.

De swatches!

Neutraal Quad

Kat Von D Shade & Light Eye Contour PaletteKat Von D Shade & Light Eye Contour Palette

Van links naar rechts Laetus – Samael – Solas – Lucius

Cool Quad

Kat Von D Shade & Light Eye Contour PaletteKat Von D Shade & Light Eye Contour Palette

Van links naar rechts Lazarus – Saleos – Shax – Liberatus

Warm Quad

Kat Von D Shade & Light Eye Contour PaletteKat Von D Shade & Light Eye Contour Palette

Van links naar rechts Inwin – Succubus – Sytry – Latinus

De oogschaduw in dit Kat Von D Shade & Light Eye Contour Palette is zacht en smeuïg zonder poederig te zijn. Ze zijn makkelijk op te bouwen maar de kleuren zijn het mooist als je een oogschaduwbasis gebruikt, zo kunnen ze zich goed hechten en kan je makkelijk van een nude look naar een smokey look gaan.

Mijn eerste Kat Von D product was meteen een schot in de roos. Ik ben echt gek op matte oogschaduw en zal dit palette dan ook vaak gebruiken.

Kat Von D is jammer genoeg niet in België te koop, je zal dan ook een beetje moeten zoeken op het internet. Ik las laatst wel op Instagram dat Sephora.fr het binnenkort wel zou gaan verkopen. Dat zou ik fijn vinden!

Ik vond dit Kat Von D Shade and Light Eye Contour Palette hier.

Heb jij nog aanraders van dit merk?

 

2 thoughts on “Kat Von D Shade and Light Eye Contour Palette

  1. Ik heb het gewone contour palette en dat is ook heel fijn ! Maar ik mag van mezelf even geen nieuwe palettes kopen dus ik ga passen 🙂

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Ik heb er voor mij nu ook een stop op gezet… Ondertussen kan ik 100 mensen een heel jaar elke dag een make-over geven 😀

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *