Jumpsuits & Black Heels

Jumpsuits & Black Heels

Jumpsuits & Black Heels

Jumpsuits & Black Heels

Wanneer ik een feestje heb kan je mij uittekenen in een jumpsuit met zwarte hakken. Makkelijk, classy en past eigenlijk bij elke gelegenheid. Ik weet niet hoe het bij jullie zit maar de komende maanden worden weer druk, feestjes, communiefeestjes, BBQ parties, trouwfeesten… Het seizoen van de feestjes is duidelijk gestart, hoog tijd om die garderobe aan te vullen met wat nieuws! En aangezien ik op zoek was naar een nieuwe jumpsuit kwam ik bij Esprit terecht, die hebben blijkbaar heel wat leuke zwarte jumpsuits!

Jumpsuits & Black Heels

Deze jumpsuit vind ik zo leuk door de leuke details aan de hals, zowel vooraan als achteraan. Ideaal tijdens warme dagen maar ook als het is iets frisser is dan is hij perfect. Een blazer erover en klaar.

Jumpsuits & Black HeelsJumpsuits & Black HeelsIets meer casual maar door de open rug en het materiaal van de stof is deze toch ook wel speciaal. En nog een pluspunt, de zakken! Ik houd van zakken in een jumpsuit, niet persé om er iets in te steken, ik vind het gewoon mooi!

Jumpsuits & Black Heels

Deze is helemaal casual maar perfect voor een bbq-avondje wanneer het wat frisser wordt. Dit model draaft er nu wel sneakers onder maar deze kan volgens mij ook met high heels.

Jumpsuits & Black Heels

Klinkt misschien vreemd maar vaak koop ik eerst nieuwe schoenen en dan pas de rest van mijn outfit. Ik vind dit zelf handig omdat je dan ook meteen weet of je broek niet te kort of te lang is.

Jumpsuits & Black Heels

Ik heb dit soort van pumps in alle kleuren van de regenboog maar deze donkerblauwe, bijna zwarte tint pumps zitten nog niet in mijn collectie. Deze pumps hebben trouwens de ideale hoogte om een hele dag of avond mee rond te lopen, 10 cm is echt te doen. Mijn andere pumps hebben vaak 12 cm en na een paar uur krijg ik dan echt wel last. Dé reden om deze te bestellen, niet?

Wat ik altijd zo leuk vind aan Esprit is dat je een mooie outfit kan scoren zonder al teveel geld kwijt te zijn!

One thought on “Jumpsuits & Black Heels

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *