IPXL BE Creative Make Up Eyeshadow Quad Nude

BE Creative Make up es quad nude 1

Sinds begin van deze maand vind je bij ICI Paris XL de BE Creative Make Up collectie (volledige collectie vind je hier) , een volledige collectie make-up producten aan een fijne prijs die exclusief bij IPXL verkocht worden. Vandaag een review van het BE Creative Make up Eyeshadow quad Nude. Als je van nude tinten houdt dan is dit palletje perfect.

BE Creative Make up es quad nude 2

Vier kleurtjes zitten in dit Nude Quad. De lichtste kleur is mooi om op je wenkbrauwbot als highlighter te gebruiken. De drie andere kleuren kan je zowel apart als samen gebruiken. Dit palletje bevat heel weinig shimmer, enkel de kleur links onderaan heeft een lichte shimmer.

BE Creative Make up es quad nude 3

De pigmentatie van dit palletje is fijn maar ook niet overdreven, je kan de kleuren makkelijk opbouwen en als je een oogschaduwprimer gebruikt zullen de kleuren nog beter uitkomen.

BE Creative Make up es quad nude 4

Dit zijn kleuren die je heel makkelijk voor een alledaagse look kan gebruiken. Ik gebruikte hier een oogschaduwprimer en toch zijn de kleuren niet echt uitgesproken maar ik heb ze dan ook heel licht aangebracht. Tijdens de week heb ik meestal niet veel tijd en zin om te gaan experimenteren en ik hou het dan ook graag simpel.

Voor deze quad betaal je 17.95 euro en dat vind ik een meer dan redelijke prijs. Je zou de BE Creative Make Up collectie nu stilletjesaan in elke IPXL moeten kunnen vinden. Ik ben heel erg benieuwd naar de lakjes en hoop ze dan ook heel snel te kunnen proberen.

Heb jij de BE Creative Make Up collection al gespot bij IPXL?

 

9 thoughts on “IPXL BE Creative Make Up Eyeshadow Quad Nude

 1. Ik heb de neverending mascara al geprobeerd en die vind ik erg goed, mooi quad!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik ben ook heel benieuwd naar de mascara’s. Die wil ik ook wel eens proberen, al moet ik eerst een aantal die ik hebben liggen opgebruiken 🙂

  [Reply]

 2. Meh, ik vind de pigmentatie tegenvallen. Jammer.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  De pigmentatie is niet echt wauw maar omdat dit een Nude quad is vind ik dat op zich niet zo erg. Van nude verwacht ik ook niet echt knallende kleuren, dan mag het allemaal wat minder zijn.

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *