IPXL Be Creative Make Up Eye Pencil 007 White

SONY DSCSONY DSC

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een huidskleurig oogpotlood om op mijn waterlijn te gebruiken, geen wit want wit is net iets te hard vind ik zelf en het effect is heel anders. Ik dacht dat Chanel er ééntje in zijn collectie had, verkeerd gedacht want bij IPXL hadden ze het niet en bij Inno ook niet, zal dus in een tijdelijke collectie gezeten hebben. De verkoopster bij IPXL is toen bij alle “grote” merken gaan kijken en in geen enkele tijdelijke of permanente collectie was er ééntje te vinden. Tot we bij Be Creative Make Up terecht kwamen, het nieuwe, meer budgetvriendelijke merk cosmeticamerk van IPXL en daar vonden we het wel.

SONY DSCSONY DSC

De kleur heet dan wel White maar dat is ze allesbehalve, het is de perfecte nude kleur. Het rare is dat er White op het potlood staat maar als je op de webshop van IPXL gaat kijken zie je dat ze daar zeggen dat 007 Beige, iets wat er eigenlijk wel meer bij past. De eye pencils hebben ook een smudge sponsje, bij deze kleur heeft dit weinig nut maar als je een andere kleur zou nemen, er zijn er acht beschikbaar, zou je dit kunnen gebruiken om de kleur uit te werken voor een smokey eye.

SONY DSC

Zoals ik al zei is dit het perfecte nude kleurtje om op je waterlijn te gebruiken. Het licht je ogen op zonder dat je echt ziet dat je iets gebruikt hebt op je waterlijn. Bij wit zie je dit heel duidelijk en vind ik het zelf niet meer mooi.

Ik betaalde 7.95 euro, een mooie prijs voor een fijn potlood, had ik er ééntje van Chanel genomen was ik waarschijnlijk het driedubbele kwijt!

 

 

7 thoughts on “IPXL Be Creative Make Up Eye Pencil 007 White

 1. leuk dat je er eentje gevonden hebt! is het een zacht potlood dat gemakkelijk kleur afgeeft? en hoe is de houdbaarheid op je waterlijn?

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Heel zacht. Zoals je kan zien bij de swatches komt de kleur er heel makkelijk af. Houdbaarheid is ok. Hangt er een beetje vanaf hoe warm het geweest is maar op een normale dag houdt hij het toch 8 uurtjes vol!

  [Reply]

 2. Oeh, bedankt voor de tip! Ik ga zeker eens kijken. Een huidkleurig potloodje is altijd een goede investering.

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Deze is écht een aanrader, ik gebruik hem zo goed als dagelijks sinds ik hem heb!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *