Inglot Sleeks Cream 97 & 98

SONY DSC

Ok, ok ik geef het toe! Deze Inglot Sleeks Cream kocht ik vooral om de verpakking. Ik vond deze er zo leuk uitzien toen ik ze zag bij Inglot Hasselt dat ik deze niet kon laten liggen. De lipglosses lijken wel buisjes van tijdens de les chemie, ik had eerst zelfs het idee dat de buisjes in glas waren, gelukkig is dat niet het geval, zou snel stuk gaan anders. Net zoals de Inglot nagellakjes hebben ook deze lipglosses geen namen maar nummers, 97 is de lichtroze kleur, 98 donker roze.

SONY DSC

Vanaf het moment dat je de lipgloss opendraait komt er een heel zoet, chemisch luchtje naar voren. Gelukkig merk je er niet veel van nadat je het hebt aangebracht.

SONY DSCSONY DSC

Aanbrengen gaat makkelijk met de sponsapplicator al moet je wel een paar keer in de tube gaan om voldoende lipgloss te kunnen aanbrengen.

sized_dsc03011

Ik had ze niet geswatcht toen ik ze bij Inglot zag, dus het was een beetje afwachten of de kleur op mijn lippen even mooi zou zijn als in de tube. Vooral de bovenste kleur, 98, vind ik heel erg geslaagd. De onderste 97, is ook mooi maar gaat wel in de lijntjes van je lippen zitten. Als je blijft smeren valt dit niet op maar als de lipgloss gaat vervagen zie je het wel heel erg. Ik spreek hier wel van lipgloss maar deze Sleeks Cream geven je niet het gevoel van een lipgloss, plakken doen ze zo goed als niet. Gevolg is wel dat de houdbaarheid niet echt lang is. Een drankje gaat nog, maar een etentje overleefd deze lipgloss niet.

Voor deze Inglot Sleeks Cream betaal je 11.00 euro, of dit is de prijs van dit product in de Nederlands Inglot webshop, er zou dus eventueel een prijsverschil kunnen opzitten al denk ik niet dat dat veel kan zijn.

 

5 thoughts on “Inglot Sleeks Cream 97 & 98

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *