Inglot Nail Enamel in the Mix!

SONY DSC

Onderweg naar de opening van de Inglot in Hasselt had ik één ding in mijn hoofd, ik wilde persé nagellak meenemen. Aangezien mijn nagellakobsessie steeds grotere vormen aanneemt en Inglot bekend staat om zijn fijne nagellak nam ik dan ook enkele mee. Vijf om precies te zijn. Het eerste wat me opviel aan de nagellak is dat hij heel waterig is, meestal betekent dat niet veel goeds maar gelukkig is dat bij deze lakjes niet het geval. Alleen moet je er voor zorgen dat je de nagellak goed gemengd hebt, niet schudden, wel rollen tussen de handen dan krijg je geen belletjes. Namen hebben de nagellakjes ook niet, beetje jammer want ik vind nummers moeilijker te onthouden dan namen.

Een overzicht!

SONY DSCsized_inglot nail enamel 944

Inglot Nail Enamel 944

SONY DSCsized_inglot nail enamel 955

Inglot Nail Enamel 955

SONY DSCsized_inglot nail enamel 390

Inglot Nail Enamel 390

SONY DSCsized_inglot nail enamel 853

Inglot Nail Enamel 853

SONY DSCsized_inglot nail enamel 388

Inglot Nail Enamel 388

De nagellak is heel erg dun en dus heb je toch wel drie laagjes nodig om hem volledig dekkend te krijgen, zeker bij de lichtere kleurtjes. Bij het donkere kleurtje, 853 is twee laagjes voldoende. De houdbaarheid is meer dan prima, na de derde dag is er enkele een lichte tipwear te zien wat ik heel behoorlijk vind! De brush van het lakje kan je vergelijken met de Chanel brushes, niet de makkelijkste om mee te lakken maar het is doenbaar.

Ik ben meer dan tevreden over deze lakjes, voor 9 euro krijg je een prima kwaliteit. Bovendien zijn er meer dan 200 kleuren beschikbaar, waaronder 25 matte kleurtjes en meer dan 70 kleuren die water en zuurstof doorlatend zijn. In Hasselt liep er nog eens 25% korting op de nagellakjes, dan zit je zeker aan een mooie prijs.

Heb jij de Inglot nagellak al geprobeerd?

 

 

 

9 thoughts on “Inglot Nail Enamel in the Mix!

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *