Inglot Face & Body Illuminator 63

SONY DSC

Deze Inglot Face & Body Illuminator viel me meteen op toen ik de Inglot in Hasselt binnen stapte. Vloeibare highligter, ik ben er dol op! Zeker tijdens warme dagen is dit een fantastisch product. Poeder gaat dan al snel wegsmelten maar een vloeibare blijft veel langer mooier zitten.

SONY DSCSONY DSC

De Inglot Face & Body Illuminator zit in een plastic flesje met een pompje, heel handig om te doseren. Je kan deze vloeibare highlighter in zes kleuren krijgen, de andere vijf kleuren zijn ofwel lichter of donkerder. Ik vond deze perfect voor mij omdat er goud in verwerkt is.

sized_DSC03031

Je hebt hier echt maar heel erg weinig van nodig. Op de swatch nam ik een volledig pompje maar dan is het zelfs nog teveel, heel lichtjes op het pompje drukken is de boodschap anders is de helft verspild. Ik breng hem aan boven mijn foundation maar je zou deze eventueel ook met je foundation kunnen mengen of zelfs door je dagcréme.

Dit zou wel eens mijn favoriet product uit mijn Inglot shoplog kunnen worden, ik ben er echt dol op!

Voor deze Inglot Face & Body Illuminator betaal je 18.00 (prijs volgens webshop) en je krijgt hiervoor een flesje van 15ml.

Inglot is zowel online als bij Inglot Hasselt te koop.

4 thoughts on “Inglot Face & Body Illuminator 63

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *