Ik ben jarig en geef weg… Twee Une Beauty pakketten!

Een tijdje geleden konden jullie al zien dat ik heel enthousiast was over de producten die ik uittestte van Une, klik hier en hier. Ik gebruik een aantal van hen zelfs dagelijks, je zal ze dan ook zien terugkomen in mijn favorieten van de maand juli die je een van de komende dagen ziet verschijnen. ik jaardag ben vandaag mag ik twee pakketjes weg geven van Une met daarin een aantal heel fijne producten.

Wat zit er in de twee pakketjes?

Fond de teint minéral / M11 Breezy Cheeks Blush :B23 / Cheery Lips Gloss : C08 / Smart Lengh Mascara : S03  en een mooie zomers Une zak.

Une begint meer en meer aan bekendheid te winnen, ze hebben ondertussen zelfs al de Marie Claire prijs gewonnen voor de Fond de Teint BB Cream. Wil al iets zeggen want ze gooien ons tegenwoordig dood met de BB creams! Ben jij op zoek naar deze fijne BB cream, kijk dan zeker eens bij Inno of DI want daar worden de Une producten verkocht.

Wat moet je doen om één van de twee pakketjes te winnen?

Like de facebookpagina van Une Beauty Benelux, klik hier   en like ook de pagina van BeautyEtc

Heb je twitter? RT dan volgende zin. RT @MissBeautyEtc is jarig en geeft twee Une Beauty Pakketten weg op BeautyEtc.be

Stuur een mailtje naar winwinwin@beautyetc.be met al je gegevens en met een beetje geluk komt één van de twee pakketjes heel snel naar je toe!

Deze winactie loopt tot vrijdag 10 augustus. Heel veel succes!

 

 

15 thoughts on “Ik ben jarig en geef weg… Twee Une Beauty pakketten!

 1. Geen internet dit weekend voor mij, maar ik wil je toch nog een gelukkige verjaardag toewensen! 🙂
  Hopelijk heb je ervan genoten!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Dankjewel 🙂 Had het mooie weer mee, heb er dus zeker en vast van genoten!

  [Reply]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *