ICI Paris XL Only You Spring/Summer Nail Polish

Dat nagellak niet echt duur hoeft te zijn om goed te zijn heeft ICI Paris XL wel bewezen met zijn Only You Collectie! Je betaalt op dit moment nog steeds 9.95 euro voor drie lakjes, geen geld dus! Vandaag wil ik jullie de lakjes laten zien van de eerste Zomercollectie van de IPXL lakjes.

Wasabi

Banana Split (NOTD vind je hier)

Miss Bikini

Pink Kiss

Acid Love

Mijn favorieten? Acid Love en Miss Bikini!

De lakjes lakken heel fijn door het brede borsteltje en de houdbaarheid is meer dan prima. Ik ben al benieuwd naar de volgende LE collectie! Misschien ééntje met glitters? Dat hebben ze nog niet in het vaste assortiment dat trouwens uit nog 22 permanente kleurtjes bestaat en drie verzorgingslakjes.

Welke is jouw favoriet?

12 thoughts on “ICI Paris XL Only You Spring/Summer Nail Polish

 1. ik heb zojuist miss bikini gekocht bij de ici paris.
  heb nu 1 hand gelakt, ga nu mijn andere doen!

  bevalt me tot nu toe erg goed! wat een prachtige kleur en wat een goede dekking!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Miss bikini is idd een heel mooie kleur! Ik ben ook heel erg tevreden over de lakjes! 🙂

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *