ICI Paris XL Only You Nailcolour + NOTD Banana Split

 

Tijdens de Oona Welcome Days kregen we al een sneak peek en tijdens de Blogger Session werden ze nog eens voorgesteld, de ICI Paris XL Only You Nailcolour. Tweeëntwintig kleuren in het vast assortiment met elk seizoen nog vijf LE kleuren die maar tijdelijk verkocht zullen worden, ook werden er drie verzorgingslakjes aan toegevoegd. Hieronder zie je de vijf LE die nu bij ICI Paris XL te koop zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wasabi – Pink Kiss – Miss Bikini

Acid Love

We kregen van ICI Paris XL een aantal kleurtjes mee om te testen. Banana Split is één van de vijf LE kleurtjes daarnaast zie je Diablique, Coffee Break en de Only You Fast Drying Top Coat.

Ik kon niet wachten en testte al de opvallendste kleur, Banana Split. Geel maar wel een zacht pastelgeel, een heel ander geel dan bv Chanel Mimosa, die heeft een beetje shimmer en is iets feller.

Ik was heel benieuwd naar de kwastjes van deze lak, ICI Paris XL heeft me niet teleurgesteld, het kwastje is kort en breed en hierdoor heel handig om te lakken. Veel nagellakmerken hebben tegenwoordig zo’n kwastjes en daar kunnen we alleen maar blij om zijn!

De eerste laag was enorm streperig maar de tweede laag maakte dit goed, niet teveel nagellak gebruiken in één keer en dan krijg je hem mooi egaal maar je hebt sowieso wel twee laagjes nodig. De nagellak is vrij snel droog, ik dacht er te laat aan dat ik ook een Only You Fast Drying Coat Top Coat had gekregen anders had ik die ook ineens getest. Ik hou jullie op de hoogte van de houdbaarheid!

De Onlu You Nagellakjes kan je sinds vorige week vinden bij ICI Paris XL, tijdens de lanceringsweken betaal je voor drie lakjes 9.95 euro. De normale prijs bedraagt 4.95 euro. Een hele fijne prijs voor een heel fijn lakje! Binnenkort sta ik bij ICI Paris XL lakjes te kiezen!

Heb jij de ICI Paris XL Only You Nailcolour al gespot?

10 thoughts on “ICI Paris XL Only You Nailcolour + NOTD Banana Split

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *