Huidanalyse bij Kiehl's

Huidanalyse bij Kiehl’s

Huidanalyse bij Kiehl's

Flashback naar vorige week waar ik opnieuw een afspraak had met Mr Bones of hij keek in elk geval toch toe toen ik een one on one afspraak had met Barbara van de Kiehl’s Store in Antwerpen. Ongeveer een maand geleden kreeg ik al een snelle huidanalyse maar deze keer was het de Real Deal en werd er ook wat dieper in gegaan op de producten die bij mijn huid passen. Ook deze keer werden er twee patches gebruikt om mijn huidtype te bepalen en nadien het toestel om het vochtgehalte te bepalen. De Huidanalyse bij Kiehl’s was eigenlijk niet nieuw voor mij en ik wist wel wat ik kon verwachten. Ook deze keer was het verdict een gemengde huid maar mijn vochtgehalte was wel een beetje aan de lage kant en dat merkte ik zelf ook een beetje aan mijn huid. Geen droge plekken maar een soort van trekkerig gevoel van binnenuit, beter kan ik het niet uitleggen. Gelukkig is dit heel makkelijk op te lossen en een stapje meer of minder in mijn skincare-routine vind ik helemaal niet erg. Tijd om er iets aan te doen!

Huidanalyse bij Kiehl's

Negen producten voor een perfecte huid, dat zie ik nog wel zitten! En eigenlijk zit je daar wel snel aan als je de reinigingsproducten meetelt.

Wat raadde Barbara mij aan na de Huidanalyse bij Kiehl’s?

Huidanalyse bij Kiehl's

Reinigen is zo zo belangrijk drukte Barbara mij op het hart en dat kan ik alleen maar beamen. Je huid reinigen is echt zo belangrijk, je wil niet weten wat er allemaal op je huid blijft zitten, zelfs als je geen make-up gebruikt. Zelfs op make-uploze dagen schrik ik er altijd van hoeveel viezigheid er nog van mijn huid afkomt. Ik zal deze stap dan ook nooit overslaan!

De Kiehl’s Centella Skin-Calming Facial Cleanser gaat de huid op een zachte manier reinigen. Aloe Vera en Kamille gaan verzachten en kalmeren. Tijgergras bevat dan weer helende eigenschappen.

De Kiehl’s Calendula Herbal Extract Toner zal de laatste restjes weg nemen die op je huid achterblijven. Allantoïne werkt ontstekingsremmend en kalmerend. Goudsbloem gaat de huid verzachten en Grote Klis gaat de talgproductie onder controle houden. Dit is een perfect product om die glimmende T-Zone op een zachte manier onder controle te houden.

Een ontdekking voor mij bij Kiehl’s is het Iris Extract Activering Treatment Essence. Ik ben fan van dit soort product, een essence gaat er voor zorgen dat je verzorgingsproducten beter worden opgenomen. Een extra stap die heel wat verschil maakt. Deze essence bevat zowel anti-aging als hydraterende ingrediënten. Iris Florentina Wortel Extract heeft een diepvoedende werking, Lipo-Hydroxyzuur gaat het natuurlijke exfoliatieproces bevorderen en Sodium Hyaluronaat gaat de fijne lijntjes glad strijken. Ik ben alvast fan van de geur!

Huidanalyse bij Kiehl's

Ik ben geen twintiger meer, en binnenkort ook geen dertiger. Die 4 komt nu wel heel dichtbij… Gelukkig zijn er producten die dat verouderingsproces toch wel een beetje kunnen tegenhouden. Er werd me aangeraden om toch nog even te wachten met die botox spuit en me vooral te richten op hydratatie 😉

Ik ben de laatste jaren een groot fan van olie voor mijn huid en was dan ook blij om te zien dat Kiehl’s een olie heeft die je ook ‘s morgens kan gebruiken. De Kiehl’s Daily Reviving Concentrate is echt een licht gewicht olie die in een mum van tijd is ingetrokken. Dit product bevat een mix van natuurlijke oliën, gemberwortel, zonnebloemen en tamanu, vrij van parabenen en minerale olie én 100% natuurlijk. Dit laatste vind ik toch wel vrij straf, er zijn heel weinig producten die dat kunnen zeggen! Deze olie gaat je huid beschermen tegen externe invloeden en ze zacht en soepel houden zonder te gaan glanzen. Deze breng je aan voor je dagcrème.

De Kiehl’s Super Multi Corrective Cream bevat drie anti-aging ingrediënten die je huid gaan liften, verstevigen, herdefiniëren en egaliseren. Het effect zou na twee weken al zichtbaar zijn!

Op gebied van oogcrème ben ik een beetje lastig. Ik wil een crème, geen gel en ik moet echt zien en voelen dat de huid onder mijn ogen goed gehydrateerd wordt zonder dat het vocht blijft zitten zodat je wallen krijgt. Barbara raadde me dan ook de Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream aan. Dit is een crème die bijna aanvoelt als een gel maar toch zorgt voor een gladde, zachte huid en de perfecte basis vormt voor mijn concealer. Ik ben nu al fan!

Huidanalyse bij Kiehl's

Het Kiehl’s Hydro-plumping Re-Texturizing Serum Concentrate kan ik gebruiken als serum ipv de Daily Reviving Concentrate onder mijn dagcrème. De combinatie van plantaardige glycerine en Shiso plant extract zorgen er voor dat je huid beter vocht gaat vasthouden. Iets wat ik nu echt nodig heb!

Huidanalyse bij Kiehl's

De Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate voor het gezicht kende ik al, toen dit product vijf jaar geleden uitkwam was ik meteen fan. Het is een beetje op de achtergrond geraakt maar daar komt nu zeker verandering in.

Nieuw voor mij maar ook al een tijdje uit is het Kiehl’s Midnight Recovery Eye product, dezelfde fijne eigenschappen maar dan voor je ogen. Benieuwd of deze even fijn zal zijn!

Huidanalyse bij Kiehl's

Na de Huidanalyse bij Kiehl’s ga ik mijn skincare-routine een beetje omgooien, het zou dus best kunnen dat er de komende weken/maanden heel wat Kiehl’s producten voorbij zullen komen.

Wat ga ik veranderen na de huidanalyse bij Kiehl’s?

Op gebied van reinigen ga ik niks veranderen, een oliereiniger is voor mij nog altijd het fijnst, zo kan ik echt alle make-up in één keer verwijderen, zowel oogmake-up als foundation. Als extra gebruik ik altijd het Bioderma Miccelair water. Volgende stap in mijn routine zal de Iris Extract Activating Treatment Essence zijn, zowel ‘s morgens als ‘s avonds. Verder zal ik ‘s morgens het Kiehl’s Daily Reviving Concentrate gebruiken samen met een dagcrème, op dit moment is dat ééntje van Eucerin, waar ik heel blij mee ben, maar misschien stap ik later wel over naar de dagcrème van Kiehl’s. Het Kiehl’s Hydro-plumping Re-Texturizing Serum Concentrate ga ik afwisselend gebruiken met de olie. De Kiehl’s Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream ga ik dan weer zowel ‘s morgens als ‘s avonds gebruiken.’ S Avonds ga ik mijn huid weer blij maken met het Kiehl’s Midnicht Recovery Concentrate.

Ik heb de laatste tijd weer wat last van onzuiverheden op mijn kin. Waarschijnlijk hormonaal maar om de schade een beetje te beperken raadde Barbara me het Cilantro & Orange Extract Masque aan. Dit masker gaat de huid beschermen, herstellen en zorgt er voor dat onzuiverheden minder kans krijgen om zich vast te zetten op de huid. Drie maal per week ‘s avonds te gebruiken. Je brengt een dikke laag aan, die laat je vijf minuten intrekken. Verwijderen met een zachte doek maar laat nog een dun laagje zitten, dit kan je dan een hele nacht laten werken.

Verder mocht er nog een pot Creme de Corps mee naar huis. Ik was vergeten hoe lekker deze rook, dit is zo’n zalige geur! Dit is echt slagroom in een pot <3 Ik kreeg ook nog een aantal travel size producten mee naar huis. Dat is zo leuk aan Kiehl’s, ook als je niets koopt kan je gewoon binnen stappen en naar een product vragen. Ik raad je echt aan om een huidanalyse bij Kiehl’s te laten doen en vraag of je de producten eerst mag uitproberen. Ze zullen ze met alle plezier meegeven!

Mijn huidanalyse bij Kiehl’s was top en ik heb er veel van opgestoken. Dankjewel Kiehl’s en Barbara voor de fijne ontvangst!

4 thoughts on “Huidanalyse bij Kiehl’s

 1. Vroeger gebruikte ik enkel de skincare van Kiehls. Intussen weer wat veranderd, maar de midnight recovery blijft er standaard inzitten. Liefde voor dat spul!

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik was de Midnight recovery een beetje uit het oog verloren maar nu weet ik weer waarom ik deze altijd zo fijn vond 🙂

  [Reply]

 2. Eigenlijk heb ik niet zo’n goede ervaringen met de skincare van Kiehl’s, maar misschien gebruikte ik wel de verkeerde producten… Ik ga binnenkort toch wel eens langsgaan voor zo’n huidanalyse.. 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Zeker doen, is de moeite! Ze zijn bij Kiehl’s in Antwerpen altijd zo vriendelijk, fijn om daar te zijn!

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *