Hourglass Ambient Lighting Blush Palette

SONY DSC

Het Hourglass Ambient Lighting Blush Palette stond al maanden op mijn wishlist, eigenlijk stonden de blushes al op mijn wishlist sinds ze enkel in fullsize versie te koop waren maar ergens was ik een beetje bang dat ze teveel op mijn MSF’s van MAC (ik heb er zo’n 15-tal)zouden lijken en dus hield ik de boot af. Tot ik een mooie kortingscode had en dan kon ik geen nee meer zeggen. Of ik er spijt van heb? Absoluut niet want het is toch wel een pareltje!

SONY DSC

In dit pallet zitten drie blushes, Luminous Flush, Incandescent Electra en Mood Exposure. Enkel Incandescent Electra is niet verkrijgbaar in de grote versie. (Ik kan deze in elk geval niet terugvinden op de website van Hourglass)Voor dit palletje betaal je ongeveer 60 euro, voor de blushes apart 35 euro. Wil je ze proberen dan denk ik dat de keuze snel gemaakt is. Elk vakje heeft 3.3 gr aan product en is groot genoeg om met een blushbrush te gebruiken.

SONY DSCSONY DSC

Ik had eerlijk gezegd wel verwacht dat ze iets meer glans zouden hebben, iets wat bv bij de MAC MSF’s wel het geval is.

SONY DSC

Ben ik er blij mee? Absoluut! Maar ik gebruik wel nog steeds een extra highlighter. I know, dit is een blushpalette maar ik hou wel van een beetje glans in een blush. Daarom ben ik ook zo gek op mijn MSF’s van MAC daar heb je meestal een 2 in 1.

Dit palette is oa te koop bij Space NK en Net-a Porter al is het bij deze laatste ondertussen tijdelijk uitverkocht.

En nu? Nu wil ik meer! Ik twijfel nog over het Ambient Lighting palette, maar aan de andere kant is en blijft het Chanel Les Beiges powder mijn grote favoriet, er zal niet snel een poeder zijn dat dat kan overtreffen. Waar ik wel zeker van ben? Het Hourglass Modernist Eyeshadow palette, zeven prachtige palettes waarvan ik Atmosfere en Infinity aan mijn collectie wil toevoegen!

Heb jij nog aanraders van Hourglass?

4 thoughts on “Hourglass Ambient Lighting Blush Palette

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *