Happy Nails <3 The Public Image

happy nails

Onze Belgische Queen of nailart zit niet stil, na de zoveelste druk (hoeveelste eigenlijk, in elk geval zijn er al heel veel boeken verkocht) van haar boek Happy Nails en een Happy Nails II die op komst is doet ze tussendoor ook nog even workshops en Nailbars.

1555280_726182464067435_1989945022_n

Op zaterdag 15 februari en zondag 16 februari slaan Nele Moens en Elfi De Bruyn de handen in elkaar voor de éérste pop-up nailbar in Antwerpen! Gedurende het hele weekend kan je voor een lief prijsje je nagels laten pimpen in Elfi’s Happy Nailbar die door zal gaan in 
Nele’s concept store The Public Image. De boss-ladies pakken uit met een custom nagel menu waaruit je jouw favoriete design kan kiezen. 
Ze worden geïnspireerd door onder andere Londense nail art en willen de “WAH Nails”-vibe naar België brengen. Delphine Schou, de lovely lady achter Beauty-Queen , hét nail art walhalla in Gent, zorgt voor de perfecte tools, nagellak en accessoires.
Zin om je nagels te laten pimpen door Elfi? Reserveer dan snel een plaatsje want de plaatsen zijn beperkt! Reserveren kan bij  nele@thepublicimage.be
Go Go Go!!

2 thoughts on “Happy Nails <3 The Public Image

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *