Happy Nails @Glam_At_Heart

SONY DSC

Nog op zoek naar een leuk cadeautje voor onder de kerstboom? Meer bepaald voor iemand die van nagels lakken houdt? Dan heb ik een leuke tip!

SONY DSCSONY DSC

Elfi kan er wat van, van nagels lakken! En niet gewoon nagels lakken, het zijn echte kunstwerkjes! Ze kreeg de kans om een boek uit te brengen, Happy Nails en dat heeft ze meer dan behoorlijk gedaan.

SONY DSCSONY DSC

Welke nagelvorm past het best bij je? Welke tools gebruik je voor nailart? In dit boek vind je het allemaal terug.

SONY DSC

DIY maskertje om je handen en nagels te verzorgen, dat vind je er ook in terug!

SONY DSCSONY DSC

Maar wat ik het leukst vind is de vele tips en tricks die je in het boek vindt om een mooie nailart te maken. Het lijkt allemaal heel moeilijk maar in het boek staat het heel duidelijk gelegd zodat het al een heel stuk minder moeilijk is.

SONY DSCSONY DSC

Het kostte me moeite om niet heel het boek te laten zien omdat er zoveel leuke dingen instaan, de foto’s die je hierboven ziet is maar een kleine selectie van alle nailart die er in staat.

Ik zeg, rep je naar de boekhandel als je zelfs maar een klein beetje van nailart houdt, het is heel erg leuk! Happy Nails zit al aan de tweede druk, wees snel voor deze ook al uitverkocht is!

Je kan het boek via deze link kopen met gratis verzending. Ik zeg GO GO GO!

 

4 thoughts on “Happy Nails @Glam_At_Heart

  1. Staat ok nog op m’n wishlist!
    Het lijkt me echt een geweldig boek! Vooral ook omdat je ziet dat het echt zelf gedaan is. Ik bedoel: ik heb nu een ander nail-art boek, waarin alle tekeningen zo strak zijn, dat ik een zwaar vermoeden heb dat het bewerkte foto’s zijn. Bij Elfi’s boek ziet het er ook wel strak uit, maar je ziet duidelijk dat het met een penseel of ander nail-art tool gedaan is.

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *