Guerlain Terracotta Sun in The city

Sun in the City, we have it! Guerlain bracht een collectie uit onder deze naam en ligt sinds vorige week in de parfumerie. Onnodig te zeggen dat dit een prachtige collectie is! Zoals we gewoon zijn van Guerlain ziet het er allemaal heel luxueus en mooi uit.

Het sterproduct van deze collectie is toch wel het Terracotta Sun in the city Poudre (60.59 euro), niet goedkoop maar je krijgt er heel veel voor in de plaats.

De print lijkt wel geweven stof, heel mooi gedaan. Bovendien blijf je de print lang zien, heb hem nu al enkele keren gebruikt en de print is nog niet vervaagd.

Ik heb het al heel dikwijls gezegd, ik hou van alles waar goud in zit. En deze Sun in The City is hier perfect voor. Over je hele gezicht zou ik hem niet gebruiken maar als highlighter, zowel op je gezicht als op je lichaam is hij perfect. Hij heeft een heel speciale structuur, het lijkt wel of het poeder smelt en zo blendt hij zich heel mooi in de huid.

Nog een pareltje uit de Sun in The City Collectie is het Terracotta Light – Poudre Bronzante Légère  (45.43 euro) verkrijgbaar in twee kleuren, 04 Sun Blondes en 05 Sun Brunettes. Er wordt gedacht aan lichtere en donkere huidjes!

De 4 seasons bronzer uit deze collectie combineert vier kleuren, je kan ze apart of per twee gebruiken en donkerder gaan naar mate je wat bruiner bent.

Om al die mooie bronzers aan te brengen heb je ook de Terracotta Brush (35.34 euro) in deze collectie. Heel handig om mee te nemen want het is een intrekbare brush, je kan de brush toeschuiven zo blijft hij mooi beschermd.

 

 

Bij een gebronsde huid hoort een mooie blush, Guerlain brengt de Terracotta Blush Illuminator (38.37 euro) uit in twee kleuren 02 sunny pink en 03 Spicy Coral. Vooral Spicy Coral lijkt me heel mooi!

 

9 thoughts on “Guerlain Terracotta Sun in The city

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *