Guerlain Terracotta Sun Celebration

SONY DSCSONY DSC

De prijs voor mooiste bronzer die gaat dit jaar naar de Guerlain Terracotta Sun Celebration! De kleuren, de verpakking alles ziet er zo perfect uit! Guerlain heeft er voor gezorgd dat de dertigste verjaardag van de Terracotta lijn ééntje is om nooit te vergeten.

SONY DSCSONY DSC

De verpakking is gemaakt uit ebbenhout en ligt vrij zwaar in de hand. De twee delen van de bronzer worden samen gehouden door drie sterke magneetjes.

SONY DSC

De bronzer bestaat uit vier delen die je elke apart of samen kan gebruiken, twee kleuren bronzer en twee delen blush. De gouden zon is een overspray maar toch blijft deze lang mooi. Ik heb hem al vaak gebruikt zoals je kan zien maar toch blijft de zon vrij mooi intact.

sized_dsc02592a

De bronzers lijken misschien wat donker als je een vrij bleke huid hebt maar als je hem met een heel lichte hand aanbrengt, denk aan de drie beweging,  kan het toch heel erg mooi zijn voor een sunkissed look. De blushes zijn dan weer geschikt voor iedereen.

Deze Guerlain Terracotta Sun Celebration is LE, wil je hem zeker bemachtigen? Kruis dan 6 mei aan in je agenda want dan is hij te koop, je betaalt ongeveer 70 euro voor dit juweeltje.

6 thoughts on “Guerlain Terracotta Sun Celebration

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *