Guerlain Terracotta Joli Teint Poudre Duo Bonne Minne

Guerlain Terracotta Joli Teint Poudre Duo Bonne Minne

SONY DSC

Guerlain is hét merk met de mooiste bronzers, ieder jaar weer! Ook dit jaar krijgen we aantal pareltjes te zien en als we het weerbericht mogen geloven is het nu echt de geschikte moment om bronzers te gebruiken, de zon gaat zich wat vaker laten zien en het wordt wat warmer. Het fleurt meteen ons wintervelletje op en je ziet er meteen een stuk gezonder uit!

SONY DSC

Vorig jaar bracht Guerlain de Terracotta Joli Teint Fond de Teint uit, een heel lichte foundation die toch alles egaliseert, perfect voor de komende maanden. Dit jaar wordt het terracotta gamma uitgebreidt met vier tinten Guerlain Terracotta Joli Teint Poudre Duo Bonne Minne, twee tinten roze voor de blondines en twee abrikoos voor de brunettes. Een perfecte aanvulling op de foundation want dit poeder zorgt er voor dat de foundation net iets langer en mooier blijft zitten.

SONY DSCSONY DSC

De verpakkingen van Guerlain zien er altijd heel erg luxueus uit en dat is bij deze poeders niet anders. Waar ik er erg blij mee ben is dat de doosjes niet zo groot zijn, ze zijn hierdoor heel makkelijk mee te nemen. In het verleden bracht Guerlain enkele gigantische bronzers uit, denk maar aan de Terra Tropica van vorig jaar of de Terracotta Sun in the City, prachtige bronzers maar gewoon te groot om mee te nemen.

SONY DSCSONY DSC

De tint die het best pas bij mijn huid is deze 03 Natural Brunettes

SONY DSCSONY DSC

Je ziet meteen dat 00 Light Blondes meteen een heel stuk lichter is.

Deze Guerlain Terracotta Joli Teint Poudre Duo Bonne Minne zijn prachtig op je huid, ze versmelten echt zodat je een mooie glow van binnenuit krijgt. Wat ook meteen opvalt is de geur van het poeder als je het doosje openmaakt, noten van fresia, oranjebloesem, tonkaboon en vanille werden in het poeder verwerkt. Van zodra je het poeder aangebracht hebt is de geur meteen vervlogen, je merkt er helemaal niks van terug. Gelukkig maar want ik zou het maar raar vinden, een geparfumeerd gezicht.

De Guerlain Terracotta lijn vind je bij de parfumerie, voor de Terracotta Joli Tein Fond de Teint betaal je ongeveer 45 euro, voor de Terracotta Joli Teint Poudre Duo Bonne Minne ongeveer 50 euro.

5 thoughts on “Guerlain Terracotta Joli Teint Poudre Duo Bonne Minne

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *