Guerlain Terra Tropica

SONY DSC

Guerlain is de queen of bronzers! Net als je denkt dat ze geen mooiere kunnen uitbrengen doen ze het toch weer. Ik hou, hou, hou van de bronzers van Guerlain! Ze zijn altijd perfect van kleur, niet te bruin, niet te oranje en ze blijven de hele dag mooi zitten zonder te gaan vlekken.

SONY DSCSONY DSC

En de verpakking? Guerlain slaagt er elke keer om er een juweeltje van te maken. Bijna zonde om te gebruiken omdat ze zo mooi zijn maar het zou ook zonde zijn om deze niet te gebruiken, hiervoor is hij veel te mooi!

SONY DSC

De Guerlain Terra Tropica bestaat uit twee delen, een bronzer en een blush. Je zou deze elk apart kunnen gebruiken maar ik meng de twee kleuren met een grote fluffy kwast en breng dan aan in een drievorm. Niet alleen de bronzer/blush is zomers ook de geur doet meteen aan zomer denken <3

SONY DSC

Deze bronzer/blush geeft een heel erg mooie glow, perfect voor tijdens de zomermaanden!

Als je nog geen bronzer hebt en iets meer dan normaal wil betalen, rep je dan naar de parfumerie want deze Guerlain Terra Tropica is LE en dus maar heel tijdelijk verkrijgbaar. Je kan deze vinden bij Planet Parfum en erkende onafhankelijke verkooppunten van Guerlain, voor deze gigantische bronzer, want groot is hij, betaal je 65.00 euro. Iedere cent waard!

4 thoughts on “Guerlain Terra Tropica

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *