Guerlain Tenue de Perfection + Guerlain Les Voilettes Voile de Mattité = <3

SONY DSC

 

Tijdens de zomermaanden werd ik helemaal verliefd op de Guerlain Beautybooster met als basis Guerlain L’or (klik hier). Nu heb ik weer een combinatie ontdekt van Guerlain die meer dan perfect is!

SONY DSC

 

Ik was al een tijdje op zoek naar een foundation die écht longlasting en die zo mooi blijft of het lijkt of je hem net hebt aangebracht. Bijwerken met poeder vind ik geen probleem maar dat kan alleen als je foundation ook nog echt goed zit. Ik stel u graag voor aan Guerlain Tenue de Perfection in combinatie met Guerlain Les Voilettes Voile de Mattité. Perfect van ‘s morgens tot ‘s avonds!

SONY DSC

 

Guerlain Tenue de Perfection is beschikbaar in zeven kleuren en worden onderverdeeld in roze en gele ondertonen. Ik heb de kleur Beige Naturel en deze is perfect voor mij op dit moment.

SONY DSC

 

Guerlain is een luxe merk en dat zie je ook elke keer aan de verpakkingen. Een glazen flesje met een pompje, nog steeds mijn favoriete verpakking voor foundation.

sized_060

 

De naam zegt het al zelf, dit is een foundation die een hele dag perfect blijft zitten. Als jij op zoek bent naar een langhoudende foundation die op geen enkel moment cakey is dan is dit zeker iets voor jou. Wat me ook meteen opviel is dat je maar heel erg weinig nodig hebt. Ook brengt hij heel erg makkelijk aan, bij sommige longlasting foundations gaat het aanbrengen nogal stroef omdat ze vrij dik zijn maar dat is bij deze helemaal niet het geval. Ik raad deze foundation aan voor iedereen die een normale tot vette huid heeft en die geen tijd heeft om zijn foundation overdag bij te werken, deze blijft een hele dag muurvast zitten.

SONY DSCSONY DSC

Nog meer perfectie bij deze Guerlain Les Voilettes Voile de Mattité. Het matterende poeder zit in een mooi gouden doosje al schrok ik er wel even van hoe licht het was. Ik had een zwaar doosje in metaal verwacht maar dit bleek plastic te zijn. Op zich geen probleem maar dit voelt gewoon anders aan dan ik gewoon ben van Guerlain.

sized_73

 

Buiten het doosje zelf ziet de binnenkant er dan weer superdeluxe uit.

sized_74

 

Vanaf het moment dat je het doosje openmaakt komt de geur van viooltjes je tegemoet <3

SONY DSC

Het poeder is heel erg fijn gemalen en zacht op de huid. Je ziet niet dat je het hebt aangebracht maar het zorgt wel voor een mooie glow, nochtans is dit een matterend poeder. Dit poeder is beschikbaar in drie kleuren, voor mij is de medium kleur perfect.

Beide producten zijn echt aanraders als je er zeker van wil zijn dat je foundation een hele dag op zijn plaats blijft zitten zonder te moeten bijwerken, ik ben in elk geval fan!

Voor de Guerlain Tenue de Perfection betaal je rond de 50 euro, voor de Guerlain Les Voilettes de Matite ongeveer 40 euro. Let op het poeder komt uit de herfstcollectie van Guerlain dus dit zal niet heel lang meer beschikbaar zijn.

Wat is jouw favoriete longlasting foundation?

5 thoughts on “Guerlain Tenue de Perfection + Guerlain Les Voilettes Voile de Mattité = <3

  1. Klinkt goed! Mijn favoriete longwear foundation is de ColorStay foundation van Revlon. Die blijft ook perfect zitten, wat je ook doet. Alleen kan hij toch niet voorkomen dat mijn huid begint te glimmen, en da’s wel jammer.

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Misschien toch deze eens proberen? Zelfs ‘s avonds is er nog geen glim te zien, dit is echt een aanrader als je een gemengde of vette huid hebt!

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *