Guerlain Rouge G Rose Grenat

sized_2014_LIP EVENT_ROUGE G AMBIANCE (2)

Aaaah Guerlain en zijn Rouge G. Hét toppunt van luxe is deze lipstick! Het begint al bij de verpakking, er is geen enkel ander merk of andere lipstick die aan deze verpakking kan tippen. De lipstick is heel erg zwaar en bevat een spiegeltje, geen plastic geval maar een echte spiegel. Er zitten een aantal Guerlain Rouge G in de vaste collectie maar af en toe laat Guerlain ook een mooie LE op ons los. Deze keer zijn het er twee en deze vallen meteen op door de mooie verpakking, de Rouge G in de vaste collectie bestaan uit een zilveren verpakking (check hier de Rouge G in Giny, mijn eerste Rouge G) maar deze twee nieuwe LE’ s hebben een lichtroze en donkerroze verpakking, ze kregen de kleur van de lipstick zelf.

SONY DSC

Waar de Guerlain Rouge G Rose Glacé een heel lichte kleur is die vooral glans geeft is de Rouge G Rose Grenat eerder een kleurtje dat meteen opvalt. Check de verpakking, deze haal je toch met heel veel plezier boven?

SONY DSC

Elke Rouge G heeft een spiegel en dat is bij deze kleur toch wel nodig.

SONY DSCSONY DSC

Ik was eerlijk gezegd een beetje bang voor de kleur. Ik ben eerder een nude meisje maar doordat deze eerder naar het donkerroze/framboise trekt vind ik hem toch heel erg mooi.

sized_dsc02827

Eén veeg van deze lipstick is voldoende om je lippen in te kleuren. De kleur brengt heel erg makkelijk aan en voel je nauwelijks op je lippen zitten. Een drankje houdt deze lipstick wel vol, na een hapje is het wel tijd om bij te werken. Who cares? Je haalt deze lipstick met heel veel plezier boven!

De Guerlain Rouge G in Rose Glacé en Rose Grenat zijn LE en nu te koop bij de erkende Guerlainverkooppunten, je betaalt 45.70 euro. Hier komen nog vijf kleuren bij die in de vaste collectie blijven.

5 thoughts on “Guerlain Rouge G Rose Grenat

  1. Ziet er prachtig uit, maar ook wel ontzettend duur! 🙂

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Dit is zoiets dat je koopt als je echt een kadootje verdient. En is dat niet af en toe? 😉

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *