Guerlain Rose aux Joues Blush Duo Peach Boy

Shame on me dat ik jullie blush nog niet heb laten zien! Nochtans is de Guerlain Rose aux Joues Blush Duo Peach Boy ééntje die je in je collectie zou moeten hebben! Bij mij is hij ondertussen in mijn dagelijkse routine geslopen en daardoor was ik hem bijna vergeten. Dat is het grote probleem met producten die ik dagelijks gebruik, als ze in de badkamer geraken, geraken ze niet meer op mijn buro en dan worden ze wel eens “vergeten” om te reviewen.

Guerlain staat bekend om zijn mooie, zware verpakkingen en dat is bij deze niet anders! Ook werd er gedacht aan een kwastje, perfect om je blush even bij te werken on the go.

Zoals de naam al zegt is dit een duo. Aan de linkerzijde zie je eerder een matte blush, de rechtse blush heeft dan weer een mooie shimmer.

Hier zie je heel duidelijk het verschil in de blushes. Beide kan je apart gebruiken maar ook samen. Hou jij van koraalkleurtjes net als ik? Trek dan een spurtje naar de dichtsbijzijnde parfumerie en schenk jezelf deze blush of zet hem op je wishlist!

6 thoughts on “Guerlain Rose aux Joues Blush Duo Peach Boy

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *