Guerlain Météorites Happy Glow

Guerlain Météorites Happy Glow

Guerlain Météorites Happy Glow

Guerlain Météorites Happy Glow

20 jaar météorites van Guerlain, dat moet gevierd worden! Daarom bracht Guerlain de Guerlain Météorites Happy Glow collectie uit. Een mini collectie die bestaat uit de Guerlain  Météorites Happy Glow Pearls, Guerlain Happy Glow Blush, twee Guerlain Happy Kiss Kiss Lipsticks en de vernieuwde Guerlain Météorites Brush. De laatste jaren heb ik een kleine obsessie ontwikkeld voor de Guerlain Météorites en ik probeer ze dan ook allemaal te verzamelen. (Hier vind je een deel van mijn collectie) De verpakkingen zijn altijd super cute en ook het effect op je huid is heel erg mooi. Heel subtiel en nauwelijks waarneembaar maar het is er wel.

Guerlain Météorites Happy Glow Pearl

Guerlain Météorites Happy Glow

Guerlain Météorites Happy Glow

De Guerlain Météorites Happy Glow Pearls komen in een lichtroze doosje en de météorites zitten in een parelmoeren balletje met roze letters. Doe je het balletje open komt er een lichtroze donsje tevoorschijn.

Guerlain Météorites Happy Glow

Het donsje houdt niet alleen de parels netjes op hun plaats, je kan er ook het poeder mee aanbrengen. Iets wat ik niet doe want ik gebruik eigenlijk altijd een grote fluffy kwast.

Guerlain Météorites Happy GlowGuerlain Météorites Happy Glow

De Guerlain Météorites Happy Glow Pearls bevatten vier kleuren (normaal zijn het zes kleuren), champagne (weerkaatst het licht), paars (neutraliseert geel), roze (verfrist een grauwe teint) en rainbow (versterkt het licht). De combinatie van deze météorites geven een frisse, heldere teint. Zoals bij bijna alle météorites is het ook bij deze eigenlijk niet doenbaar om swatches te maken. Ze doen wel iets met je huid als je ze aanbrengt maar je kan er zo niet meteen je vinger opleggen. De Guerlain Météorites herken je eigenlijk met je ogen toe want meteen als je het doosje openmaakt komt de welbekende viooltjesgeur naar boven en dat is bij deze ook het geval. Zo’n heerlijke geur! Er bestaat trouwens een Guerlain Meteorites Home Fragrance, alleen kan ik deze niet zo meteen terugvinden in de online parfumerieën. Enkel op Ebay en dan is het nog de vraag of het wel de echte is.

Guerlain Météorites Happy Glow Blush

Guerlain Météorites Happy GlowGuerlain Météorites Happy Glow

Toen de eerste beelden van deze collectie werden vrij gegeven was ik meteen geïntrigeerd door deze Guerlain Happy Glow Blush. Zonder de tekst gelezen te hebben dacht ik eigenlijk eerst dat dit een soort van cushion blush was en ik was meteen enthousiast. Hoe leuk zou dit geweest zijn? Misschien nog een idee voor Guerlain want deze bestaan nog niet in météorites versie. Ook deze Guerlain Happy Glow Blush zit in een parelmoeren doosje. Mooi, maar ik had het doosje iets steviger verwacht, meestal zijn de Guerlain compacts iets zwaarder waardoor ze meteen heel luxueus aanvoelen, dat valt hier een beetje weg vind ik.

Guerlain Météorites Happy GlowGuerlain Météorites Happy Glow

Geen cushion blush dus maar wel samengeperste météorites balletjes in rood, roze & wit. Samen geeft dat een frisse roze kleur die wel makkelijk te swatchen is. Het effect op je huid is mooi en je de kleur makkelijk opbouwen al start je best met een lichte hand, de blush is vrij gepigmenteerd.

De geuren, de kleuren, de verpakking… Voor mij is deze Guerlain Météorites Happy Glow een schot in de roos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *