Guerlain Meteorites Blossom Spring 2014 X Swatches

SONY DSC

Een collectie waar ik enorm naar uitkeek is de Guerlain Meteorites Blossom collectie! Waarom? Vooral door de Météorites die er bij zitten en waar ik ondertussen al een kleine collectie van heb. Ik gebruik ze echt dagelijks en zou niet meer zonder kunnen! Maar ook de overige producten van deze collectie zien er leuk uit, niet alleen door de verpakking maar ook door de producten zelf, het zijn weer stuk voor stuk pareltjes! Ik heb een aantal producten die ik aan jullie kan laten zien.

sized_079

Ik zei het al, ik keek vooral uit naar de nieuwe Météorites. Niet alleen de verpakking is leuk, nog steeds het ronde doosje, vooral ééntje die lente uitstraalt. Dit is een LE dus ik was blij dat ik er ééntje te pakken heb gekregen!

sized_080

Binnenin zit er een poederdonsje, eerder was dit niet geval, dan zat er een gewoon sponsje tussen het deksel en de météorites, ziet er ineens weer een pak chiquer uit! Deze keer koos ik voor de Doré versie omdat ik van plan ben om deze tijdens de zomer te gaan gebruiken, niet persé over het hele gezicht maar eerder als bronzer/highlighter.

sized_081

Je ziet duidelijk verschil tussen de Perles de Nuit , deze heeft meer een highlighter effect en de Crazy Pearls , deze gebruik ik vooral als highlighter/blush. Deze Doré wordt mijn bronzer/highlighter voor tijdens de zomermaanden!

SONY DSC

Dat ik van crémeblushes houd is waarschijnlijk geen geheim, geef mij een crémeblush van Guerlain met viooltjesgeur en ik ben helemaal verkocht.

sized_072

Er zitten twee LE Guerlain Météorites Bubble in deze collectie, Pink en Cherry. Hou je van een mooie naturelle blush dan is deze Pink zeker iets voor jou. Je kan hem zo zacht als je wil aanbrengen, de kleur opbouwen is geen enkel probleem. Ik hoop echt dat deze in de permanente collectie komen, en dat er nog meer kleuren worden uitgebracht, dit is echt een fijne nieuwigheid!

sized_030b

De lipsticks van Guerlain zijn ondertussen ook al een vaste waarde in mijn collectie, en deze Guerlain Rouge Automatique Insolence zou wel eens één van mijn zomerkleurtjes kunnen worden.

sized_047

De Rouge Automatique lipsticks staan er om bekend om niet alleen veel kleur af te geven maar ze zorgen er ook voor dat je lippen goed gehydrateerd blijven en dat is met deze Insolence niet anders.

sized_030a

Drie nagellakjes zitten er in deze collectie, A La Parisienne en La Petite Robe Noire werden al eerder uitgebracht (swatches vind je hier). Star Dust is nieuw en LE!

sized_guerlain star dust

Star Dust heeft zijn naam niet gestolen, het lijkt wel wel of er in de witte nagellak sterrenpoeder werd gestrooid. In zonlicht zie je alle kleuren verschijnen, echt heel erg leuk. Ik gebruikte drie laagjes om de nagellak zo goed als dekkend te krijgen, zo vind ik het zelf het mooist. Ik probeerde het nog niet maar ik denk dat je deze nagellak ook wel als topcoat zou kunnen gebruiken, hier ga ik zeker eens mee aan de slag.

De Guerlain Météorites Blossom collectie kan je sinds een tweetal weken bij de parfumerie vinden.

Wat vind jij van deze collectie? Zelf al iets gekocht?

 

6 thoughts on “Guerlain Meteorites Blossom Spring 2014 X Swatches

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *