Guerlain Lingerie de Peau Foundation & Concealer

Jullie konden het al lezen in het persbericht, ik was heel nieuwsgierig naar de Guerlain Lingerie de Peau Fondation & Concealer. De compacte versie van de Lingerie de Peau met een concealer in het doosje verwerkt.

 

 

 

De compact zit in een mooi fluwelen hoesje om het doosje van de foundation niet te beschadigen.

 

Het doosje zelf is zwart en glanzend met Guerlain in gegraveerd. Het doosje is vrij breed maar dat vind ik alleen maar fijn want zo is het spiegeltje binnenin ook een stuk groter en gemakkelijker in gebruik.

Ik was zo benieuwd naar de structuur van deze foundation dat ik hem direkt wou testen zonder er bij stil te staan dat ik eigenlijk nog moest foto’s nemen, dus mijn excuses voor de veeg in de foundation, ik was een beetje te enthousiast. Het grote vlak in het doosje is de foundation, het smalle strookje er naast is de concealer, verder zie je ook nog een sponsapplicator die vrij goed bruikbaar is. Ik maak hem een beetje vochtig zo is hij makkelijk om te gebruiken.

De foundation is heel smeuïg en licht en voelt heel zacht aan op je huid. Maar, er is een maar! Als je een mooie, gave huid hebt die een beetje extra glow kan gebruiken is deze foundation perfect, je kan hem wel een beetje opbouwen maar echt dekkend is hij niet. Zoek je een foundation die wat dekkender is ga je beter op zoek naar een andere. Maar voor de goede dagen is echt heel mooi. Ook de concealer doet goed zijn werk, hij is dekkender dan de foundation, dus bye bye wallen! Als je de concealer set met een beetje poeder blijft hij mooi zitten. De foundation blijft ook vrij goed op zijn plaats zitten maar niet de hele dag, je kan hem wel setten met een beetje poeder maar ik vind dat je dan de mooie glow weg neemt. Maar door deze compact versie kan je hem makkelijk bijwerken dus dat probleem is snel opgelost.

Ik ben fan! Al hoop ik nu op wat betere dagen voor mijn huid. Door stress is mijn huid echt een slagveld dus eerst maar zorgen dat ze terug een beetje meewerkt dan kan ik de foundation weer gebruiken.

Welke foundation gebruiken jullie voor een mooie glow?

 

4 thoughts on “Guerlain Lingerie de Peau Foundation & Concealer

  1. Ik was heel benieuwd naar deze review. Lijkt me een erg fijn product. Zelf heb ik liever wat meer dekking van een foundation dus ik denk dat deze voor mij niet zo geschikt is.

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Hij is ook fijn, zeker de structuur is heel speciaal, voelt echt zijdezacht. Hoop echt dat ik hem binnenkort terug kan gebruiken! 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *