Guerlain Gold Holiday 2017

Guerlain Gold Holiday 2017

Guerlain Gold Holiday 2017

Ik weet het, ik weet! De “holidays” liggen al een tijdje achter ons en ik heb nog getwijfeld of ik nog iets online zou zetten over de Guerlain Gold Holiday 2017 Collectie. Maar ik doe het wel, ten eerste, te mooi om niet te laten zien en ten tweede, blijkbaar vind je deze collectie nog wel online. Iets wat ik eerlijk gezegd niet verwacht had want Guerlain heeft zichzelf deze keer overtroffen. Het Guerlain Gold Holiday 2017 Palette Gold is echt prachtig!

Guerlain Gold Holiday 2017 Palette Gold

Guerlain Gold Holiday 2017

Guerlain Gold Holiday 2017

Verpakt in een zwart doosje met gouden accenten vind je het Guerlain Gold Holiday 2017 Palette Gold. Een palette dat je zou kunnen gekocht hebben voor tijdens de feestdagen maar als je van een beetje glans houdt dan zit je hier altijd goed mee. In dit palette vind je twee matte tinten oogschaduw, vier glanzende oogschaduw en twee blushes.

Guerlain Gold Holiday 2017

Guerlain Gold Holiday 2017

Ik ben eigenlijk heel erg onder de indruk van de oogschaduw. De Guerlain oogschaduw in palettes heeft meestal niet erg veel pigmentatie maar bij deze is dat toch net wat anders. De swatches zijn droog gemaakt zonder basis en ze spatten al van het scherm af. Ik ben echt een heel grote fan van de glanzende kleuren, ze zijn zo, zo mooi!

Guerlain Gold Holiday 2017

Ook de blushes zijn heel erg mooi. Wat me opviel is dat er bij mijn palette geen overspray zit bij de blushes. Ik zag bij Temptalia dat dat bij haar palette wel het geval was, niet dat ik dat mis, uiteindelijk vervaagt deze altijd na een paar keer gebruiken. De linkse is mijn favoriete kleur van beide, hij doet me een beetje denken aan Nars Orgasm, de rechtse kleur is iets te licht en te poederig.

Guerlain Gold Holiday 2017 Météorites

Guerlain Gold Holiday 2017

Guerlain Gold Holiday 2017

Guerlain Gold Holiday 2017

Sinds ik de Geurlain Météorites jaren geleden ontdekte wil ik ze allemaal. De LE versies zijn altijd zo mooi verpakt en dat is bij deze Guerlain Gold Holiday 2017 Météorites niet anders.

Guerlain Gold Holiday 2017Guerlain Gold Holiday 2017

In deze Guerlain Gold Holiday 2017 Collectie zitten ze in een prachtig gouden bolletje. Ik had eigenlijk verwacht, aan de hand van de foto’s, dat het een metalen bolletje was maar het bestaat uit plastic wat het misschien iets minder luxueus laat aanvoelen. Niet dat ik het niet mooi vind, integendeel zelfs maar het voelt gewoon anders aan. De Guerlain Gold Holiday 2017 Météorites werden voor de eerste keer uitgebracht in gouden kleuren (wit, geel, roze, champagne) wat ze extra speciaal maken vind ik zelf. Métérorites swatchen is een onbegonnen zaak want ze geven dan wel kleur en je ziet wel het verschil als je ze aanbrengt toch kan je het effect niet nabootsen met een swatch. Ze mogen dan wel uitgebracht zijn voor de feestdagen, deze gaan het ook goed doen tijdens de zomermaanden door de gouden gloed.

Deze Guerlain Gold Holiday 2017 Collection mag dan wel voor de feestdagen uitgebracht, je vindt beide producten zoals ik al zei nog steeds online. Kom je het Guerlain Gold Holiday 2017 Palette Gold tegen, meepakken die handel, je krijgt er geen spijt van!

2 thoughts on “Guerlain Gold Holiday 2017

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *