Guerlain Gloss D’ Enfer Maxi Shine X Swatches

SONY DSCSONY DSC

Ik was al gek op de make-up van Guerlain maar sinds ze de Gloss D’Enfer Maxi Shine uitbrachten ben ik nog meer fan. Mooie, luxueuze verpakkingen met nog mooiere kleuren, als make-upaddict gaat mijn hartje sneller slaan bij het zien van zoveel moois! Twintig (!) prachtige kleuren zitten er in deze collectie en eigenlijk is er geen enkele kleur die ik niet mooi vind. Er is een kleur voor elk moment van de dag, zowel workproof als voor een avondje uit!

SONY DSCSONY DSC

Ik kan jullie drie kleuren laten zien en ik kan alleen maar zeggen dat ze prachtig zijn, ik zou ze zelf kunnen gekozen hebben. Alhoewel zelf kiezen was waarschijnlijk nogal moeilijk geweest zijn. Ik zei het al, ze zijn zo mooi dat ik ze wel allemaal wil.

SONY DSC

Bij Guerlain draait ook heel veel rond de verpakking, alles ziet er sierlijk en elegant uit.

SONY DSC

Na het feestje van Guerlain kregen we allemaal enkele producten van Guerlain mee naar huis en daar zaten deze drie schoonheden bij. Op slag verliefd op deze kleuren en dat zullen jullie ook zijn na het zien van de swatches!

SONY DSCSONY DSC

Guerlain Candy Strip

SONY DSCSONY DSC

Guerlain Red Pow

SONY DSCSONY DSC

Guerlain Gold Tchlack

SONY DSC

Door de handige brush is het heel makkelijk om de gloss aan te brengen, je kan heel precies werken.

PicMonkey Collage

Waarom ik zo van deze glossjes hou? Ze plakken niet! Ik was een beetje glossjes af, ik heb er een hekel aan als ze plakken. Hoe meer ze plakken, hoe sneller je zo van die draadjes aan je mond krijgt en dat vind ik echt vies. Gelukkig is dat bij deze glossjes niet het geval. Door het niet plakken boeten ze wel een beetje in aan houdbaarheid maar dat vind ik dan ook niet erg.

Ook nieuwsgierig geworden naar deze glossjes? Ze liggen sinds deze week in de parfumerie en je betaalt er ongeveer 29 euro voor. Niet goedkoop maar ik vind ze elke cent waard! Eén van de komende dagen heb ik ook nog wat swatches van de Guerlain La Laque Couleur voor jullie!

6 thoughts on “Guerlain Gloss D’ Enfer Maxi Shine X Swatches

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *