Guerlain Crazy Paris Holiday 2013

SONY DSC

 

Pakjes krijgen is leuk! Pakjes krijgen van Guerlain is nog veel leuker en zeker als je daar de Crazy Paris collectie in vindt!! Aan de buitenkant lijkt er niet zo veel speciaals te zien. Het zijn de normale classy verpakkingen van Guerlain, niks mis mee en heel herkenbaar.

SONY DSC

 

Guerlain pakt deze keer uit met een heel kleurrijke verpakking en I love it!!! Guerlain verpakkingen zien er sowieso al luxe en classy uit maar nu hebben ze met kleurrijke accenten gewerkt, heel erg leuk!

SONY DSC

 

Ik ben gek op de Météorites van Guerlain en heb ze dan ook al in verschillende versies (klik hier)

SONY DSC

 

Deze Crazy Météorites stonden heel erg hoog op mijn wishlist, ik zag ze al voorbij komen op verschillende Amerikaanse blogs en was meteen verliefd. Vorige maand wilde ik ze al kopen maar ik was veel te vroeg, gelukkig heb ik me ondertussen nog een beetje kunnen inhouden.

SONY DSC

 

Niet alleen de verpakking is mooi, ook de inhoud is mooi! Van zodra je het doosje openmaakt komt de geur van viooltjes naar boven, zalig! De bolletjes breng je aan met een grote fluffy brush en zorgen voor een mooie glow.

SONY DSC

 

Naast de Rouge G van Guerlain kan je letterlijk en figuurlijk niet naast kijken. Ze zijn groot en zwaar en door het fluo accentje vallen ze nog meer op.

SONY DSC

 

Guerlain Rouge G Provocative is een kleurtje waar je toch wel een spiegel voor nodig hebt. Bij de Rouge G is dat geen probleem, hij zit gewoon in de lipstick verwerkt.

sized_guerlain rouge G Provocative

 

Provocative is een kleurtje dat je moet durven dragen, hij is nogal in your face maar je kan de kleur een beetje afzwakken door de kleur op je lippen te deppen. Iets wat ik eerder zal doen 😉

SONY DSC

Dit is één van mijn favoriete nagellakjes van dit moment, de Gueralin Top Coat Ultra Violet. Ik heb een accidentje gehad met mijn middenvinger en omdat ik vind dat gekleurde nagellak op korte nagels niet zo mooi is gebruik ik deze. Hij zorgt er voor dat mijn nagels er net iets gezonder uitzien. Leuk detail, als je er mee in black light gaat zijn krijg je een speciaal effect. Zal dringend nog eens naar een feestje moeten 😉

De Guerlain Crazy Paris is sinds een tweetal weken bij de Guerlain verkooppunten. Ik maakte ook nog even een overzicht van de prijzen, misschien wil je nog ff sparen voor één van de producten 😉 Al zou ik niet te lang wachten, de meeste producten zijn LE en waarschijnlijk heel snel uitverkocht.

PETITE ROBE NOIRE SO CRAZY LE Perfumed Shimmer Powder 74.00 euro
CRAZY TERRACOTTA LE Healthy Glow Powder 61.00 euro
CRAZY METEORITES Radiance Powder 61.00 euro
METEORITES CRAZY PEARLS LE Illuminating Powder 48.00 euro
CRAZY PARIS LE Palette Yeux Neon Look 78.00 euro
ROUGE G de GUERLAIN LE Provocative 48.00 euro
ROUGE AUTOMATIQUE LE Illusion / Reflex 33.00 euro
LA LAQUE COULEUR LE Sulfurous 23.00 euro
LE TOP COAT ULTRA VIOLET LE 23.00 euro
 

9 thoughts on “Guerlain Crazy Paris Holiday 2013

 1. Het is echt een gewéldige collectie! De Météorites zijn weer zo mooi verpakt. Eigenlijk vind ik alle verpakkingen mooi, Guerlain heeft dat echt goed gedaan 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik ben ook helemaal verliefd 😀

  [Reply]

 2. Ik vind deze collectie qua vormgeving net iets minder eerlijk gezegd. Maar naar die nagellak ben ik toch wel benieuwd nu 🙂

  [Reply]

  MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

  Ik denk dat jij dan één van de weinige bent! Maar smaken verschillen hè 😀

  [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *