Guerlain by Emilio Pucci Le 2 de Guerlain Blu 2 Pucci X Terracotta Vernis Riviera

Een tijdje geleden kreeg ik een mooi pakketje binnen met twee producten van de Guerlain by Emilio Pucci collectie. Een LE collectie met een aantal heel mooie producten waarvan de Météorites in een mum van tijd uitverkocht waren, of toch bij ons in de buurt want ik heb ze nergens meer gezien.

De Guerlain by Emilio Pucci Le 2 de Guerlain Blu de 2 Pucci is een blauwe mascara die ik zo op het eerste zicht nooit zou gebruikt hebben. Maar dit blauw is anders en je zal meteen merken waarom. Natuurlijk kon de Pucci print niet ontbreken bij de verpakking, alleen een beetje jammer dat het enkel aan de binnenkant van de verpakking te zien is.

Laat ons eerst beginnen met de verpakking, die is al heel anders dan een normale mascara, ten eerste is hij een stuk langer en ten tweede heb je twee verschillende brushes. De brush die je hier ziet gebruik ik om mijn bovenste wimpers te kleuren.

De tweede brush is een heel stuk kleiner en hierdoor makkelijk te gebruiken voor je onderste wimpers en ook de kleine wimpers bovenaan.

Ik heb geprobeerd om het effect van de kleur te laten zien, in de tube lijkt het een blauwe kleur maar op mijn wimpers heeft het meer weg van paars en i like it! Verwacht geen valse wimpers effect van deze mascara maar wel subtiel gekleurde en gekrulde wimpers!

Ook bij de nagellak,  Terracotta Vernis Riviera kon de Pucci print niet ontbreken ook bij deze enkel aan de binnenkant van de verpakking.

Leuk gevonden en nog niet eerder tegen gekomen is de houten dop van het flesje nagellak!

Ook de kleur van de nagellak hangt een beetje tussen blauw en paars in en de kleur ziet er elke keer anders uit. Al heeft de nagellak geen breed borsteltje toch vind ik dat hij fijn lakt.

Bovenaan zie je dat de kleur naar het paars gaat, onderaan lijkt hij eerder blauw, hangt echt af van de lichtinval.

Ik ben heel erg blij met deze producten, de mascara heeft me echt aangenaam verrast, maar ik hoop dat ik de Météorites ook nog ergens tegen kom!

Gebruik jij al eens blauwe mascara?

6 thoughts on “Guerlain by Emilio Pucci Le 2 de Guerlain Blu 2 Pucci X Terracotta Vernis Riviera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *