Guerlain Beauty Booster + Guerlain L’or = <3

SONY DSC

De laatste maanden of zelfs al een tweetal jaar worden we doodgegooid met BB creams en ik heb zo’n vermoeden dat dat binnenkort ook zo zal zijn met de CC creams. Toch zijn er merken die er langer over doen om ze uit te brengen en dat merk je, geen gekleurde dagcrème maar eerder een verzorgende foundation met een echt beschermende SPF. Guerlain bracht er deze zomer zo ééntje uit, de Guerlain Lingerie de Peau Booster de Beauté, en deze heb ik al ontzettend vaak gebruikt. Vanaf de dag dat ik hem kocht was ik er verliefd op! Rond dezelfde tijd kocht ik ook Guerlain L’Or en ik ben tot de ontdekking gekomen dat deze samen de perfecte glow geven.

SONY DSC

Deze Beauty Booster claimt Invisible Skin Fusion Multi perfecting make-up te zijn en hier is geen één woord van gelogen. Het enige nadeel is dat er maar twee kleuren beschikbaar zijn. Ik heb de kleur medium en die is perfect voor mij. De Beauty Booster zorgt er voor dat mijn huid er veel egaler uit ziet, ik heb sproetjes en hier en daar wat zonneschade (ondanks de hoge spf die ik voor mijn gezicht gebruik) maar die worden bijna volledig weg gegomd door deze BB cream, het ziet er heel natuurlijk uit.

SONY DSC

De Beauty Booster is niet zo licht als een gekleurde dagcrème maar ook niet zo dekkend als een foundation, hij zit een beetje tussen beide. Ik heb gemerkt dat hij het makkelijkst aanbrengt met de vingers, hierdoor wordt hij een beetje opgewarmd en is het makkelijker om hem uit te smeren. Door al de benefits die in deze Beauty Booster zitten gebruikte ik ook geen dagcrème enkel een licht serum. Ook een spf is niet nodig als je deze gebruikt want meer dan een 30 vind ik niet nodig voor mijn gezicht.

SONY DSC

Ook aan de verpakking is niets op aan te merken. Een handige tube met een pompje, ik heb maar drie kleine pompjes nodig voor mijn hele gezicht, je kan hiermee makkelijk doseren.

SONY DSC

Goud en ik zijn dikke vrienden dus toen ik deze Guerlain L’Or vond kon ik hem niet laten staan. Hij belooft een mooie glow en zorgt ervoor dat je foundation langer en mooier blijft zitten.

SONY DSCSONY DSC

Dit is echt zo’n mooi product! Ik heb geprobeerd om de mooie gouddeeltjes vast te leggen maar makkelijk was het niet. In dit flesje zitten 24K gouddeeltjes verwerkt in een heel lichte gel. De gel voelt lekker koel aan op je huid en smelt meteen weg, wegsmelten op een goede manier dan. Mijn huid is meteen zacht en klaar voor de rest van mijn make-up. Soms gebruik ik hem ook gewoon na mijn dagcrème, ook als ik het een dagje make-uploos houd. En zo kwam ik op het idee van hem samen met de Beauty Booster te gebruiken. De Beauty Booster geeft al een mooie glow maar door hem samen met de Guerlain L’Or te gebruiken lijkt het of mijn huid er nog mooier uit ziet. Ook blijft de Beauty Booster hierdoor langer mooier, indien ik hem ‘s morgens aanbreng durft hij in de late namiddag een beetje gaan glanzen op mijn t-zone, indien de Guerlain L’Or gebruik is dit niet het geval.

Voor de Guerlain Beauty Booster betaal je rond 45 euro, voor Guerlain L’Or ongeveer 55 euro. Wil je ze kopen heb ik nog een kleine tip. Tot en met zaterdag krijg je 15% korting op make-up, dan betaal je al een beetje minder 😉

Ik ben fan en geen klein beetje!

 

 

 

9 thoughts on “Guerlain Beauty Booster + Guerlain L’or = <3

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *