Givenchy @ The Dominican Brussels

Vorige week vrijdag werden een aantal bloggers verwacht in het poepchique hotel, The Dominican, in hartje Brussel. Na een lekkere coupe champagne werden we verwacht in de Grand Place Suite, dè suite van het The Dominican hotel.

De suite was hoe een suite hoort te zijn, lekker luxueus!

Tijd om ons naar de make-up tafel te verplaatsen. Elk had een schoteltje vol met de nieuwe producten van de mooie fall collectie van Givenchy, Acoustic Colors .

Givenchy brengt de Mister Smooth uit, een nieuwe primer die er voor zorgt dat je huid er net iets gladder en mooier gaat uitzien en bovendien vormt hij de perfecte basis voor rest van je make-up. Hij zorgt er voor dat alles langer en beter op zijn plaats blijft zitten.

Givenchy, vooral bekend van de Phenomen’Eyes, de mascara met het ronde bolletje brengt een nieuwe mascara uit, de Givenchy Noir Couture. Een mascara die beloofd niet alleen langere en vollere wimpers te geven maar ook gezonde en sterke wimpers. Hij is verkrijgbaar in het zwart en bruin. Ik ben hem ondertussen al enkele dagen aan het gebruiken en hij is echt héél erg fijn, de mascara is heel makkelijk op te bouwen zonder te klonteren. Review volgt heel snel!

Het sterproduct van deze collectie is toch wel deze Le Prisme Yeux Acoustic Quatuor, Acoustic Harmony No. 80 en bestaat uit volgende kleuren: opalescent black, pink plum, iced chestnut en golden light.

Hou jij van shimmer dan zit je met palletje helemaal goed! De oogschaduw is heel zacht en voelt een beetje cream to powder aan. Je kan de oogschaduw heel licht aanbrengen maar de kleuren zijn ook heel goed op te bouwen tot een smokey look.

Le Prisme Visage Acoustic Pastel No.88 is één van mijn favoriete producten uit deze collectie. Dit is een mat gezichtspoeder dat je kan gebruiken om je foundation te setten maar over bv een BB cream om wat extra glow aan je gezicht te geven. Deze staat héél hoog op mijn wishlist!

Rouge Interdit Shine Acoustic Wild Rose No. 29 en Gelée d’Interdit Acoustic Wild Rose No. 18 kan je zowel samen als apart gebruiken.

Links zie je de Gelée en rechts de lipstick. Beide hebben heel veel shimmer en zijn perfect voor de komende feestdagen. De gelée kan je eigenlijk op elke lipstick gebruiken die een beetje extra shimmer kan gebruiken.

Givenchy creeerde samen met Liv Tyler een minicollectie,Lively Pink, die bestaat ui twee lipproducten, Rose Révélateur de Liv – Lively Pink No.57 en Gloss Révélateur de Liv – Lively Pink No.34.  Twee producten die op het eerste zicht maar simpele producten lijken. Maar schijn bedriegt!

Links zie je de gloss en rechts de lipstick, beide kleuren zullen er bij iedereen anders uit zien door de warmte en ph-waarde van je huid. Hier geldt ook, de lipstick en gloss kan je samen of apart gebruiken.

Nog een pareltje uit deze collectie is deze Vernis Please! Acoustic Purple No 180. De kleur is heel moeilijk te vangen, paars of blauw het is moeilijk te zeggen.

Ik leende Anastasia haar mooie handen even, zo heb je toch al een idee hoe het er uit ziet op de nagels. Heel binnenkort mogen jullie een NOTD verwachten van mij van dit lakje.

Na de mooie Acoustic Colors Collectie was het tijd om naar de badkamer te verhuizen en kennis te maken met het nieuwe gamma huidverzorging van Givenchy, Smile & Repair.

Givenchy Smile & Repair, de naam zegt het al zelf, je gaat de strijd met je rimpels aan met de bewegingen van je gezicht en de HSP 27-proteïne. Het gamma bestaat uit een oogcréme, dagcréme en een serum.

Givenchy Vax’In for Yought is een heel lichte fluide die door jong en oud kan gebruikt worden. Je kan uit de naam het woord vaccin afleiden, jullie kennen vast wel de vaccins tegen bv griep, ze spuiten een middel in zodat je een weestand opbouwt tegen griep. Deze Givenchy Vax’In werkt een beetje op dezelfde manier. Deze verzorging zet de huid aan zich te wapenen tegen veroudering door zelf haar preventie- en herstelfuncties te activeren, zo kan de huid veroudering tegen gaan en langer jong blijven. Klinkt alvast veelbelovend!

Op naar de parfumtafel waar de nieuwe Givenchy Ange Ou Demon Le Secret D’Elixir ons stond op te wachten. Op de achtergrond zie je de nieuwe spokeswoman voor dit parfum, jullie herinneren zich waarschijnlijk Uma Thurman nog, zij was de spokeswoman van de allereerste Ange ou Demon en zij werd nu vervangen door een Russische model Natasha Polly, zij werkt al voor Givenchy Couture sinds 2008.

Ik deed het parfum op en ik heb de hele dag niks anders gedaan dan aan mezelf gesnuffeld. Het is echt over heerlijk! Hou je van zoete, zware geuren? Ga dan zeker eens snuffelen aan deze nieuwe Givenchy Ange Ou Demon Le Secret D’Elixir.

Om de fijne namiddag af te sluiten konden we nog aanschuiven voor een heerlijke high-tea!

De Givenchy Acoustic collectie ligt sinds een tweetal weken exclusief bij ICI Paris XL. Voor de adressen van de parfumeriën die Givenchy verkopen kan je hier terecht.

Nog véél meer foto’s vind je op mijn facebookpagina, klik hier

Ik wil de mensen van Givenchy nog heel erg bedanken voor de fijne namiddag!!

7 thoughts on “Givenchy @ The Dominican Brussels

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *