Givenchy Teint Couture Balm & Embellishing Concealer

Givenchy Teint Couture Balm & Embellishing Concealer

Givenchy Teint Couture Balm & Embellishing Concealer

Wanneer er een nieuwe foundation wordt uitgebracht sta ik meestal op de eerste rij en wil ik deze dan ook meteen uitproberen. Deze Givenchy Teint Couture Balm heb ik eigenlijk eerst aan me voorbij laten gaan omdat ik dacht dat dit de zoveelste BB/CC whatever Cream zou zijn. Toen ik bij de voorstelling van de Holiday Collectie van Givenchy was (zooooo mooi <3 ) werd deze opnieuw voorgesteld en deze blijkt toch wel meer iets voor mij te zijn dan ik dacht.

Givenchy Teint Couture Balm

De volledige naam van deze foundation is Givenchy Teint Couture Balm Blurring Foundation Balm, een mond vol maar zo weet je ook meteen wat je in je handen hebt.

Givenchy Teint Couture Balm

Deze foundation gaat niet alleen alles blurren (gladstrijken door een water-in-siliconen formule) maar heeft ook ingrediënten die je huid gaan verzorgen: hydratatie door de hydromagneten die het vocht gaan vasthouden in je huid en het extract van jasmijnbloesem en vitamine E geven je een anti-oxiderende bescherming. Bovendien werd er ook een SPF15 aan toegevoegd. Negen kleuren zijn hiervan beschikbaar, wat ik een heel mooi aantal vind!

Givenchy Teint Couture Embellishing ConcealerGivenchy Teint Couture Embellishing Concealer

Bij de Couture Balm hoort ook de Givenchy Teint Couture Embellishing Concealer, een drie in één product want je kan er mee Concealen, higlighten en contouren, al hangt dat laatste wel een beetje af van de kleur die je neemt.

Givenchy Teint Couture Embellishing Concealer

De kleur(en) die je hierboven ziet is de 2 Dentelle Beige, verder heb je nog 1 Soie Ivoire (wat lichter) en 3 Mousseline Hâlée (wat donkerder) Vooral deze laatste zou je ook kunnen gebruiken om te contouren.

Givenchy Teint Couture Balm & Embellishing Concealer

Voor mij is vooral de Teint Couture Balm een schot in de roos! Ik kreeg hem in de kleur 4 Nude Beige en deze kleur is op dit moment echt perfect. Deze foundation doet wat bij belooft, hij gaat alles mooi glad strijken en laat een soort van voile na zodat het lijkt of je huid perfect egaal en glad is. Eigenlijk krijg je een beetje hetzelfde effect als het Givenchy Poudre Première, photoshop in een potje. Een setting powder is bij deze foundation voor mij niet nodig, tegen het einde van de dag is hij wel wat vervaagd maar niet op een slechte manier, ik ga er in elk geval niet overdreven van glanzen. De Teint Couture Concealer is fijn maar ik heb liever een concealer die wat romiger is zodat hij niet in de fijne lijntjes gaat zitten. De lichte kleur aan de concealer is wel heel erg mooi om als highlighter te gebruiken en daar zal ik deze dan ook vooral voor gebruiken.

De Givenchy Couture Balm (41.00 euro) en de Givenchy Couture Concealer (33.50 euro) vind je exclusief bij ICI Paris XL, zowel online als in de parfumerie.

3 thoughts on “Givenchy Teint Couture Balm & Embellishing Concealer

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *