Givenchy Spring 2014 Over Rose

SONY DSC Zet Rose in de naam van een collectie en ik ben verkocht! Geen wonder dus dat ik heel erg fan ben van de Givenchy Spring 2014 Over Rose Collection. SONY DSC Het sterproduct van deze Givenchy Over Rose collectie is zeker dit Prismissime Euphoric Pink Palet (63.00 euro)voor lippen en wangen. SONY DSC SONY DSC Negen kleurtjes die je naar hartenlust kan mengen en die je dus kan gebruiken voor zowel je lippen als je wangen. Al prefereer ik wel om ze enkel voor mijn lippen te gebruiken. SONY DSC Alle tools zijn aanwezig om dit palletje overal mee naartoe te nemen. Het eerste kwastje kan je gebruiken als je het palet ook als blush wil gebruiken, de twee overige kwastjes zijn lippenkwastjes en die doen hun werk meer dan behoorlijk! SONY DSCSONY DSC De swatches, meer roze kan het niet zijn denk ik. Allemaal mooie kleuren maar ik heb toch wel een paar favorietjes, al dan niet gemengd. sized_198 Dit is toch wel mijn meest favoriete kleur, een mooie lichtroze kleur die je heel licht kan aanbrengen voor een bijna nude effect of heel dekkend voor een meer barbie roze tint. sized_199 Mengen gaat natuurlijk ook en dat deed ik met twee kleuren. Dit is al een stuk feller dan het roze hierboven maar toch nog lekker draagbaar. SONY DSC De Givenchy Rouge Inderdit Shine in Audacious Coral is een lipstick die ik vooral tijdens de zomermaanden vaker zal bovenhalen. Koraalkleurtjes zijn het leukst als de zon schijnt! SONY DSC SONY DSC Audacious Coral lijkt heel erg fel in de tube maar gelukkig is de kleur goed op te bouwen en krijg je vooral veel glans. sized_168a Hier zie je duidelijk dat hij niet heel dekkend is maar wel veel glans geeft met een heel klein beetje glitter in. Deze kleur zit trouwens in de vaste collectie, in de Over Rose collectie kwam de Rouge Interdit Shine in Rose Sensation (31.50 euro) uit. Een lipstick die ook een mooie glans geeft maar het leuke aan deze kleur is dat ze zich gaat aanpassen aan de warmte van je huid. Deze zal er bij iedereen anders uitzien.

SONY DSC

Ik heb niet van alles swatches maar kan julie al wel een idee geven hoe de producten er uit zien. Hierboven zie je de Rouge Interdit Shine Rose Sensation, het ziet er echt een knalkleur uit in de tube maar op je lippen hangt dit van de warmte van je lippen.

SONY DSC

Dit leuke lakje, Vernis Givenchy Rose Addiction (23.00 euro) zou ik nog graag aan mijn collectie toevoegen, echt een leuk kleurtje!

SONY DSC

Nog meer rose in het Givenchy Prisme Yeux Quator Rose Attraction (51.00 euro). Als je van oogschaduw houdt met shimmer is dit zeker iets voor jou.

sized_031

De Givenchy mascara Noir Couture(33.50 euro)deze keer uitgebracht in een soortvan roestbruin/rode kleur, Rose Pulsion. Speciaal is de kleur in elk geval wel, benieuwd hoe dit er uitziet op de wimpers!

SONY DSC

Ook helemaal nieuw zijn de Givenchy Ombre Couture (24.00 euro), multifunctionele potjes want je kan ze als basis onder een andere oogschaduw gebruiken, als oogschaduw op zichzelf die je van heel licht naar heel heftig kan opbouwen en je zou ze eventueel ook als eyeliner bovenop een andere oogschaduw kunnen gebruiken.

SONY DSC

Ik heb twee kleurtjes die ik aan jullie kan laten zien en waarvan er ééntje al een topfavoriet is.

SONY DSC

Links Givenchy Ombre Couture Rose Illusion, rechts Givenchy Ombre Couture Bleu Soie. Kan je raden welke mijn favoriet is? Juis! Rose Illusion want perfect als basis maar ook als kleur op zichzelf, hij licht mijn ogen mooi op en meer heb ik soms niet nodig, zeker als het ‘s morgens snel moet gaan.

SONY DSC

Bovenaan, Blue Soie. Dit is een kleur die ik niet zo vaak zal gebruiken, blauw is niet echt mijn kleur, al is hij wel perfect om als eyeliner te gebruiken en dat zou ik dan weer wel doen. Onderaan Rose Illusion, de kleur valt bijna helemaal weg op mijn huid, daarom is hij ook perfect als basis. Givenchy claimt dat deze Ombre Couture waterproof is en 16u op zijn plek blijft zitten. Voor mij werkt hij als basis perfect, hij zorgt er voor dat mijn oogschaduw een ganse dag netjes op zijn plaats blijft zitten en niet in de lijntje kruip. Ook als ik hem op zichzelf gebruik zit hij er ‘s avonds nog zoals ik hem ‘s morgens heb aangebracht. Ik ben fan van deze Ombre Couture, Taupe Velours staat alvast op mijn wishlist.

Al deze Givenchy producten zijn exclusief te koop bij ICI Paris XL, ook online vind je een deel van de collectie.

Is er iets wat jou aanspreekt in deze collectie?

 

3 thoughts on “Givenchy Spring 2014 Over Rose

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *