Givenchy Rouge Interdit Vinyl Rose Tentateur & Noir Révélateur

Givenchy Rouge Interdit Vinyl

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Rose Tentateur & Noir Révélateur

Givenchy weet hun lipsticks altijd prachtig te verpakken en daar zijn deze Givenchy Rouge Interdit Vinyl weer een mooi bewijs van. Echt een plezier om hun lipsticks boven te halen en je krijgt meestal direct de vraag van welk merk ze zijn. Ik heb al een mooie collectie aan Givenchy lipsticks en dat zijn stuk voor stuk pareltjes!

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Rose Tentateur & Noir Révélateur

Ik weet het, ik weet het… Het is eigenlijk de inhoud die telt en gelukkig is de inhoud ook de moeite waard om te bekijken en zeker om te gebruiken. Door de naam van de lipstick kan je al een beetje raden wat je kan verwachten van deze lipstick, deze lipstick geeft een prachtige glans. Zowel de nude lovers als de rode lippen dames komen aan hun trekken want er is keuze uit twaalf tinten.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Noir RévélateurGivenchy Rouge Interdit Vinyl Noir Révélateur

De meest speciale tint uit deze collectie is toch wel deze zwarte lipstick, Givenchy Rouge Interdit Vinyl Rose Noir Révélateur. Dit is geen kleur die ik zo meteen zo kopen en ik denk dat ik niet de enige ben die dat denkt… Zwarte lippen, niks voor mij..

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Noir Révélateur

Uiteindelijk blijkt dat zwart niet zo zwart te zijn en eerder een berry tint en bijna volledig doorzichtig maar wel met heel veel glans. Een heel draagbare kleur en niks om bang voor te zijn, je zal er niet de gothic toer mee opgaan!

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Rose TentateurGivenchy Rouge Interdit Vinyl Rose TentateurMijn favoriet is toch wel deze Givenchy Rouge Interdit Vinyl Rose Tentateur. Als er roze in de naam staat ben ik meestal meteen verkocht en dat was bij deze dan ook meteen het geval.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Rose Tentateur

Zei ik al dat ze zacht en smeuïg weg smeren? Voor houdbaarheid haalt deze lipstick geen 10 op 10 maar voor kleur, glans en gevoel op de lippen geef ik zeker een 12 op tien! Bovendien lijkt het of mijn lippen er gladder en zachter uitzien en heb ik geen enkel moment het gevoel dat ze uitdrogen.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl Rose Tentateur & Noir Révélateur

Ik maakte ook nog even swatches op mijn arm en hier hebben de lipsticks een iets andere kleur, de uiteindelijke kleur van de lipstick zal dus een beetje afhangen van de kleur van je lippen, hou daar een beetje rekening mee!

Grote kans dat als je me volgende keer ergens ziet dat ik deze Givenchy Rouge Interdit Vinyl Rose Tentateur op mijn lippen draag!

Deze Givenchy Rouge Interdit Vinyl lipsticks zijn exclusief te koop bij ICI Paris XL, je hebt keuze uit twaalf tinten en je betaalt voor dit pareltje ongeveer 33.00 euro.

4 thoughts on “Givenchy Rouge Interdit Vinyl

  1. Oh die zwarte lijkt me eigenlijk heel fijn! Zowat de Almost Lipstick van Clinique in Black Honey-achtig! Staat mooi! En ja die verpakkingen zijn echt weer zo af!

    [Reply]

    MissBeautyEtcNo Gravatar Reply:

    Idd op die lipstick lijkt hij idd, daar had ik nog niet bij stil gestaan 🙂

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *