Givenchy Noir Couture 4 in 1 mascara

Jullie kennen vast wel de bekende Givenchy Phenom’Eyes mascara (klik hier )! De mascara met het speciale ronde bolletje waardoor je elk wimperhaartje van de nodige kleur kan voorzien.

Givenchy heeft onlangs een nieuwe mascara uitgebracht, de Givenchy Noir Couture 4 in 1 mascara. Een mascara die je wimpers niet alleen langer en voller maakt maar ook versterkt en verzorgd. Multifunstioneel dus! De verpakking is classy zoals bij alle producten van Givenchy en makkelijk herkenbaard door de 4 G’s op de dop van de mascara.

Eigenlijk heeft deze Givenchy Noir Couture mascara een beetje hetzelfde principe als de Phenomen’Eyes, je kan hem als je wil op dezelfde manier gebruiken. Ik gebruik de mascara eerst op de normale manier, nadien draai ik hem en gebruik het bovenste bolletje op de wimperhaartjes in mijn ooghoek omhoog te duwen. Ook de onderste wimperhaartjes zijn een makkie en door enkel het bovenste bolletje te gebruiken is de kans op smudgen heel klein.

Op de foto heb ik twee laagjes gebruikt en dit geeft een natuurlijk maar toch volumineus effect. Er zijn mascara’s die meer volume en lengte geven maar ik ben meer dan tevreden met het resultaat dat deze mascara geeft.

De Givenchy Noir Couture 4 in mascara is exclusief te koop bij ICI Paris Xl voor 28.65 euro zowel online als bij ICI Paris XL zelf.

7 thoughts on “Givenchy Noir Couture 4 in 1 mascara

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *