Givenchy Le Rouge X Le Vernis

SONY DSCSONY DSC

Een tijdje geleden maakte ik kennis met een aantal nieuwe Givenchy producten! Givenchy is altijd al een chique merk geweest maar nu wordt het eerder rock/chique. I like! De verpakkingen hebben net dat ietsje meer, er wordt voor de lipstickhulzen zelfs leder gebruikt, écht leder! De Givenchy Le Rouge lipsticks (34.50 euro)ruiken naar een échte handtas 🙂 De lipsticks werden onderverdeeld in drie categoriën, Les Naturels, Les Roses en Les Créations.

SONY DSC

Er zitten een aantal matte lipsticks tussen maar ze zijn niet compleet mat. Het lijkt eerder een fluweelachtige kleur.

givenchylerougecarminescarpin1

Ik kreeg die dag een lipstick mee uit die nieuwe collectie en was meteen verliefd op het design!

givenchylerougecarminescarpin

Deze Givenchy Le Rouge Carmin Escarpin is geen kleur die ik elke dag kan dragen. Het is een echte in your face kleur, heel erg opvallend en niet echt workproof, althans niet voor mij.

SONY DSC

 

Dit is mijn favoriete kleur, 102 Beige Plum, hij komt uit de Naturals collectie. Heel draagbaar en ook een kleur die je makkelijk kan bijwerken zonder dat je een spiegeltje nodig hebt <3

SONY DSC

Eindelijk brengt Givenchy ook een permanente collectie aan lakjes uit, Le Vernis (21.00 euro), zeven kleurtjes samen met een top/base coat! Bovendien zullen er ook een aantal LE collecties uitkomen naargelang het seizoen. Wil je dezelfde kleur als je Le Rouge lipstick? Drie van de kleuren zijn afgestemd op Le Rouge Givenchy met dezelfde naam, Mandarine Boléro, Fuchsia Irrésistible en Grenat Initié. De flesjes van de nagellak zijn trouwens dubbel zo groot geworden, je krijgt dus meer voor je geld, altijd fijn!

 

SONY DSC

De lakjes zouden makkelijk vijf dagen netjes moeten blijven op je nagels als je de top en basecoat van Givenchy gebruikt. Het kleurtje Mandarine Boléro staat hoog op de wishlist voor de zomer!

Givenchy is niet goedkoop maar dat mag ook wel, elk product is een écht juweeltje! Givenchy is exclusief te koop bij ICI Paris XL voor de verkooppunten kijk je best even op de website.

6 thoughts on “Givenchy Le Rouge X Le Vernis

  1. De verpakking is to die for!! De nieuwe lakjes zagen er ook heel mooi uit, maar de lipstick wint toch wel. De finish is idd meer een zachte satin finish ipv echt mat, maar het is echt wel mooi gedaan!

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *