Givenchy Le Rouge Perfecto

Givenchy Le Rouge Perfecto

Givenchy Le Rouge Perfecto

Givenchy Le Rouge Perfecto

Balm meet lipstick, zo worden deze Givenchy Le Rouge Perfecto omschreven door Givenchy en niets is minder waar. Een wash of colour en verzorgde lippen, iets waar ik meteen voor teken. Steek dit dat nog in een roze, leren jasje en ik ben helemaal om. De verpakkingen van de lipsticks van Givenchy zijn altijd prachtig, het echte leder dat Givenchy gebruikt maakt de verpakking voor mij helemaal af!

Givenchy Le Rouge PerfectoGivenchy Le Rouge Perfecto

Deze Givenchy Le Rouge Perfecto zijn iets langer en smaller dan de echte lipstickzusjes maar niet minder mooi elegant.

Givenchy Le Rouge Perfecto

Givenchy Le Rouge Perfecto

Van links naar rechts zie je Givenchy Le Rouge Perfecto Blue Pink, Intense Pink en Sparkling Pink.

Bleu pink lijkt vrij intens in de huls maar doordat het echt een balm is en geen lipstick valt de kleur heel erg mee op je lippen. Mijn minst favoriete is de Sparkling Pink, hij bevat vrij veel glitter en die voel je een beetje zitten, niet zo fijn vind ik zelf. Intense Pink is dan weer de perfecte tint voor mij, my lips but better tintje dat mijn lippen zacht en gehydrateerd houden en dit zonder moeite. Je hebt geen spiegel nodig om dit kleurtje aan te brengen, handig!

Wie zin heeft in een ultra-luxe lipbalm dan kan ik je deze Givenchy Le Rouge Perfecto zeker aanraden. Heel fijn voor je lippen en in een prachtige jasje gestoken, ik word hier heel erg blij van.

Givenchy Beauty vind je in België exclusief bij ICI Paris XL, online en in een aantal parfumeriën. Voor deze Givenchy Le Rouge Perfecto betaal je 33,50 euro. (Er loopt trouwens weer een korting van 21% korting bij IPXL, de moment om deze eens te proberen!)

2 thoughts on “Givenchy Le Rouge Perfecto

  1. Een mens zou ze alleen al kopen voor de verpakking hé? Al valt de inhoud me persoonlijk een beetje tegen. Ik heb ‘t liever wat meer dekkend. Maar dat is natuurlijk een persoonlijke voorkeur hé..

    [Reply]

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *