Givenchy Le Rouge à Porter 303 Framboise

SONY DSC

Givenchy staat voor mij voor stoer en chique, haute couture is nooit veraf! De mooiste lipstickverpakkingen komen for sure van bij Givenchy, er is geen enkel ander merk dat leder in zijn verpakkingen verwerkt. Twee jaar geleden werd de Le Rouge Givenchy uitgebracht, vandaag laat ik jullie kennis maken met de Givenchy Rouge à Porter.

SONY DSCSONY DSC

Lipsticks met dat beetje meer zijn niet nieuw maar ik vind het wel een fijne vooruitgang tegen vroeger. Vroeger moest je lippenbalsem smeren om je lippen zacht te houden, nu worden al de fijne ingrediënten van een goede lippenbalsem verwerkt in een lipstick met een kleur naar keuze. Een mix van hyaluronzuurbolletjes en natuurlijke microkristallijne wassen, gecombineerd met het OleoCare – complex zorgen voor beschermde, glanzende lippen.

SONY DSCSONY DSC

Ik weet dat vooral de inhoud belangrijk is maar check deze verpakking, je zou deze alleen al kopen voor de verpakking!

SONY DSC

Givenchy Le Rouge à Porter 303 Framboise is niet meteen een kleur die ik zelf zou gekozen hebben als ik hem alleen in de tube had gezien. Deze leek me eerst echt te donker maar niets is minder waar. De kleur is echt prachtig op mijn lippen. De Rouge à Porter is zacht en smeuïg om aan te brengen maar niet zo zacht dat hij meteen wegsmelt wat je vaak wel hebt met hydraterende lipsticks. Deze blijft verbazend lang en goed zitten. Voor mij de perfecte mix van een lipstick en een lipbalm.

Keuze genoeg! Deze Rouge à Porter is zestien tinten voor 32.45 euro en dit exclusief bij IPXL.

2 thoughts on “Givenchy Le Rouge à Porter 303 Framboise

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *