Givenchy Ete a Fleur de Peau X Swatches

Vanaf morgen ligt de Givenchy Eté a fleur de Peau bij ICI Paris XL. Ik kreeg een tijdje geleden al een sneak peek van deze collectie samen met die andere ook zo mooie collectie, Givenchy Croisière (volledige collectie en swatches vind je hier). Eté a Fleur de Peau is een collectie die je kan dragen om naar het strand te gaan maar ook om een terrasje te doen, alle producten zijn aanwezig om je een mooie gezonde gloed te geven, die je gebruinde huid net dat beetje extra geven.

Ombre à Fleur de Peau (65.60 euro) zijn creamy e/s en worden het best met de vingers aangebracht voor een mooie waas van kleur. Twee kleuren, bovenaan zie je Pearly Nude n°2, onderaan Pearly Rose n°1.

In beide zitten kleine shimmerdeeltjes die een subtiele glans geven. De lichtste kleur kan je ook perfect als highlighter gebruiken zowel op het gezicht maar ook op je decolleté. Ook als basis zijn ze fijn, vanaf het moment dat ze in contact komen met je huid zetten ze zich vast en gaan ze ook niet creasen.

De Givenchy Magic Kajal (18.76 euro) is ook weer zo’n multifunctioneel product! Door zijn nude kleur kan hij als basis voor onder je oogschaduw gebruikt worden maar ook op je waterlijn, zo lijken je ogen groter en frisser. Onder een lichte lipstick kan je hem gebruiken als lipcontourpotlood maar ook als concealer doet hij goed zijn werk. Perfect om mee te nemen in je handtas!

Twee LE lipsticks in deze Eté a Fleur de Peau Collectie,  Rouge Inderdit Delicate Rose en Rouge Inderdit Shine Delicate Brown (29.21 euro), beide met een prachtige verpakking. Ook hier zijn het kleuren die perfect bij de zomer passen en je gebruinde kleur accentueren.

Ik denk dat de meeste zouden kiezen voor de Rouge Interdit Delicate Rose maar de kleur Delicate Brown is ook heel mooi, hij geeft een heel mooie glans. Binnenkort laat ik jullie ook nog swatches zien op mijn lippen!

Bij zomer horen glossjes en dat heeft Givenchy ook goed begrepen met deze Gloss Interdit Coral Frenzy (27.06 euro) Een mooie peachy kleur met een kleine shimmer die een mooie glans aan je lippen geeft.

De Givenchy Vernis Please! in Delicate Brown (17.73 euro) is een kleur die je niet zou verwachten in een zomer collectie. Ik maakte er al een NOTD van een hele tijd geleden, die vind je hier , de meningen waren een beetje verdeeld over de kleur maar ik vind ze wel mooi.

Heel deze collectie schreeuwt om de zomer dus laat dan zonnetje maar snel komen! Nog meer foto’s vind je op mijn facebookpagina, klik hier!

Wat is jouw favoriet uit deze collectie?

8 thoughts on “Givenchy Ete a Fleur de Peau X Swatches

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *